Dit bracht…[Juni 2016]

sinners, antwerpen, leopold de waelplaats, zuid, etenVroeger hoorde ik “oude” mensen wel eens zeggen dat de tijd zo snel gaat. Ik keek hen altijd wat meewarig aan. Wat bedoelden ze in hemelsnaam? Maar nu ik zelf bijna de dertig nader, begin ik het te voelen. Wat gaat de tijd snel, juni is alweer achter de rug… 😉

In juni werd er weer heel wat geblogd, ook door Falderie. Ik schreef over gezonder eten en rozijnen (en kreeg daarvoor strafpunten van Menck),  lekker eten bij Sinners en andere fijne bloggers.

Het EK voetbal is nog in volle gang. Ook dat nam deze maand een prominente plaats in. Ik deelde mijn mooiste voetbalherinnering (Correctie: mijn meest memorabele herinnering), bracht ode aan de fabuleuze Jan Mulder en wentelde me in nationale eenheid voor de Rode Duivels.

Vreemde eend in de bijt in dit maandoverzicht is het stukje over The Voice van Vlaanderen. Dat lijkt intussen alweer zo lang geleden. Benieuwd of we nog iets van een van de kandidaten zullen horen.

En nu is het aan jullie! Deel hier je favoriete blogpost van de afgelopen maand!

13 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s