De fun van voetbal #1: Jan Mulder

Ja, ik ben een vrouw. Nee, ik ben niet veel met voetbal bezig. Maar een EK is niet echt voetbal. Een EK is entertainment, plezier en nationale eensgezindheid. Als er gefeest wordt, ben ik er graag bij. Dus oprechte excuses aan de niet-voetballiefhebbers dat deze blog een beetje in voetbalsfeer baadt deze dagen. Nog eventjes en het is voorbij, beloofd!

Maar misschien kan ik jullie met dit reeksje wel overtuigen dat voetbal ook eens leuk kan zijn. Een van dé redenen waarom ik het wel eens leuk vind om naar een match van het EK te kijken? De voorbeschouwing, nabeschouwing en de pauze. Als Jan Mulder erbij is. Want Jan Mulder vind ik een en al humor, entertainment en plezier. Wat een zaligheid om naar te kijken. Jammer dat het duo Jan Mulder-Jan Boskamp niet meer op de buis is, want dat was pas écht theater. Mulder kent het voetbal door en door, maar bespreekt alles sappig en nooit droog. Heerlijke kerel – momenteel zeer veel te zien op één.

Wie zie/hoor jij graag voetbal becommentariëren? 

13 comments

  1. En omdat hij een Nederlander is, geraakt hij met veel meer weg (qua uitspraken). Ik ben ook fan, hopelijk spelen we nog door tot de finale!!
    Dan zou het pas feest zijn!

    Geliked door 1 persoon

  2. ik heb helaas door mijn nachtwerk nog niet veel kunnen kijken, maar was er zondag wél bij! Mulder is fantastisch, maar qua commentaar mis ik toch wel Rikske…(De Saedeleer)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s