Lekkere burgers bij Sinners

sinners, antwerpen, leopold de waelplaats, zuid, etenAfgelopen woensdag was het nog eens tijd voor een avondje Antwerpen. Samen met mijn lieve ex-collega Barbara ging ik iets eten in een nieuwe zaak op het Antwerpse Zuid: Sinners. Heerlijk weer en een overal voelbare, zinderende spanning omwille van de aankomende voetbalmatch, meer moest dat niet zijn!

Sinners bevindt zich op de Leopold De Waelplaats waar vroeger brasserie Nero was. Ze serveren o.a. wraps, ceviches, taco’s, american burgers,… Voor mijn doen eerder exotisch, maar ik had al veel goede dingen gehoord over Sinners. Dat wou ik uiteraard zelf ook eens uittesten!

Al hield ik mijn keuze toch wat veilig: een old fashioned american burger. Eenvoudig en oh zo heerlijk! Bij ons aperitiefje gingen we voor de calmari rings. Volgende keer doe ik – beloofd – eens zot voor mijn doen en ga ik proeven van de ceviche of taco’s. Een leuke adresje om zelf eens uit te testen!

Dat de Rode Duivels hun wedstrijd tegen Zweden wonnen, maakte de avond helemaal compleet. Op naar de match tegen Hongarije!

Kennen jullie nog leuke nieuwe adresjes in Antwerpen/Brugge/… die de moeite zijn?

15 comments

  1. Gisteren ging in Antwerpen de Beer Lovers Bar open op het De Coninckplein, op wandelafstand van het station (naast bibliotheek Permeke). Toffe gezellige plek, ruim terras, leuke sfeer, met dagelijks 12 lekkere speciale bieren op tap! En dat zeg ik niet alleen omdat het van een vriend van mij is 😉 Zeker eens passeren!

    Like

  2. De Savage bar, das de nieuwste kreeftenbar in de stad. Lekkere kip vind je bij Poule & Poulette (zeker met overheerlijke tijmsaus) en cliché cliché balls and glory!

    Geliked door 1 persoon

  3. Was er ook een vegetarisch aanbod? Zo ja, dan zou ik daar wel eens durven langsgaan (als ik ooit nog eens in Antwerpen geraak…)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s