Muziek op Breg Blogt én Rode Duivels

Wat een drukke periode! Naast werk, zomerplannen maken en plannen voor onze tuin, is het ook nog eens EK voetbal. Op dit eigenste moment probeert onze nationale ploeg zijn eerste wedstrijd te winnen. Terwijl we twee uur geleden nog met de vingers in de neus dit EK gingen winnen, staan we nu triest 0-1 achter. Benieuwd of onze “nationale trots” deze cijfers nog kan rechtzetten…

In plaats van zelf deze blogpost te vullen, link ik graag door naar de blog van Bregje. Zij laat regelmatig andere bloggers aan het woord over welke muziek zij goed vinden. Afgelopen week mocht ik over mijn favoriete (en minder favoriete) muziek vertellen. Je leest het hier. Bedankt Bregje!

Kijk jij naar de matchen van de Rode Duivels? Hoe ver geloof jij dat ze zullen raken?

14 comments

 1. Ik volg het een beetje, vooral omdat om mijn man er helemaal in opgaat. De teleurstelling gisteren was groot. We zaten op de tram na afloop van het concert van Adele en de hele tram zuchtte van ontgoocheling toen de Italianen voor de tweede keer scoorden… Het enthousiasme is direct al verminderd 😉

  Like

 2. Ik wist pas gisteren in de late namiddag dat we tegen Italië moesten spelen: zoveel kan het me dus schelen. 😉 Geef mij maar de Tour!
  Zeg, maar wat lees ik: plannen in de tuin? Dat is dus bij jullie voor dit jaar?

  Like

 3. het was dus wel een serieuze tegenvaller…
  Maar ik heb niet gekeken, was aan het werk. Zaterdag zal ik de wedstrijd volgen bij vrienden, hopelijk lukt hen dan een revanche
  Schitterend nummer van Macy Gray! En nu ga ik eens doorklikken… 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. ik was op het werk, binnen op het scherm te zien en buiten kon ik het horen vanop het groot scherm dat op de grote markt stond iets verderop, dus ja, de eerste helft heb ik volledig gehoord, de rest niet 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. In Sicilië geraakte ik niet meer uit bed om te gaan kijken naar de Belgen, Zoetie is wel even gaan piepen, maar na een half uurke was hij al terug op de kamer.
  De mini-me’s willen vanmiddag kijken, misschien dat ik met een half oog ook mee kijk 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s