Bloggers in het zonnetje

Het is altijd leuk om nieuwe bloggers te leren kennen. Om jullie daarbij een handje te helpen vind je hieronder links naar enkele leuke bloggers!

  • xBYME: De leuke en positieve blog van Yvonne. Met persoonlijke blogposts én speciale aandacht voor fotografie en beauty. Wie leuke fotografietips zoekt, gaat op haar blog zeker interessante items terugvinden. Lees bijvoorbeeld eens dit artikel!
  • The Dutch Notebook:Hier vind je leuke blogposts van de hand van Kelly over eten en lifestyle. Wat ik echter ook zo leuk aan haar blog vind, is dat ze heel open, eerlijk en persoonlijk durft schrijven. Van deze blogpost over trots zijn op jezelf werd ik echt wel even stil.
  • Happiness by Beaudine: Straf hoor, Beaudine schrijft élke dag een stukje op haar blog over alles wat ze leuk vindt. Heel leuk om te lezen vond ik deze blogpost over de agenda’s van Hema. Het kiezen van een agenda vind ik elk jaar weer een leuke bezigheid. (Al moet ik bekennen dat ik intussen al enkele jaren verslingerd ben aan de agenda’s van Moleskine)
  • Budgetella: Hier vind je leuke budget- en lifestyle gerelateerde onderwerpen. Omdat ik jaren in een dorp heb gewoond vond ik dit artikel leuk om te lezen. Heel wat items zijn heel herkenbaar. Voor sommige dingen is Kontich dan weer al veel te groot.
  • Marushilifestyle: De Rotterdamse Marsha volg ik al een tijdje. Een leuke, ontzettend mooie blog over heel diverse onderwerpen. Onlangs las ik bijvoorbeeld dit leuke stuk over de zes verslavingen van Marsha. Een aantal verslavingen (telefoon, bloggen) zou ik zeker kunnen overnemen in een soortgelijk stuk. Chocolade daarentegen is dan weer helemaal mijn ding niet!
  • Diyaata: De blog van Daisy. Ik was meteen geïntrigeerd door de naam van haar blog, blijkbaar is Diyaata Mandinka, een West-Afrikaanse taal. De betekenis zou ‘united, sweet & friendly’ zijn, drie zaken die de blog van Daisy ook uitstraalt! Veel herkenning vond ik in het stuk waarin ze beschrijft haar baan kwijt te zijn. Heb ik ooit zelf meegemaakt, dus ik snap helemaal hoe zij zich daarbij moet hebben gevoeld…
  • Naomi Dekker: De achttienjarige Naomi heeft een persoonlijke blog waarin ze schrijft over boeken, series, fotografie en andere dingen die ze zelf leuk vindt. Zelf zou ik nooit een tatoeage nemen, maar het hartje dat Naomi én haar zus lieten zetten vind ik wel mooi. Vooral het idee om samen dezelfde tatoeage te laten zetten vind ik wel mooi.
  • Life by Margje: Margje heeft in grote lijnen een beautyblog, maar je komt ook heel wat andere, diverse onderwerpen bij haar tegen. Dit blogbericht gaat over haarstijlen en haarkleuren. Knap dat zij zo vaak van kleur en kapsel durft veranderen. Ik draag mijn haar al tien jaar hetzelfde. Soms zou ik wel eens gewoon gek willen doen en voor iets compleet anders gaan.

Plaats in de comments gerust een link naar jouw leukste blogpost van de afgelopen weken, ik ben benieuwd!

 

 

 

 

14 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s