The Voice van Vlaanderen

De laatste jaren kunnen we ze niet meer wegdenken van het televisiescherm: de talentenjachten. Momenteel kan je op VTM weer naar The Voice Van Vlaanderen kijken. We zitten intussen al aan het vierde seizoen. En hoewel geen van de voorgaande edities een echte ster opleverde (Of heb jij nog veel gehoord van Glenn Claes, Paulien Mathues of Tom De Man?), blijven de kijkcijfers hoog. Omdat het ongelofelijk leuke en spannende televisie is. Intussen zitten we bijna aan de finale en blijven er in elk team nog twee kandidaten over.

Hoewel ik in het verleden al heb gemerkt dat pronostieken niet mijn sterkste kant zijn, waag ik toch opnieuw een gokje naar de overblijvende finalisten per team!

Team Bart: bij de immer enthousiaste Bart Peeters moeten we kiezen tussen ouderdomsdenken Jan en soulzangeres Robin. Hoewel Jan veel sympathie opwekt, ga ik hier toch voor Robin. Al blijft het raar om tussen deze twee te kiezen. Ik was er namelijk zeker van dat Bart de winnares van deze Voice in zijn team had met Lisa. Onbegrijpelijk dat zij vorige week de wedstrijd moest verlaten.

Team Bent: Kiezen tussen Gilles en Sophie kan ik met mijn ogen dicht. Sophie is een fantastische zangeres dus ik ga voluit voor haar. (Hoewel het ook een beetje een vreemd kind is…)

Team Natalia: Jimmy en Camille. Ook daar valt de keuze mij niet zwaar. Bij de Blind Auditions zong Jimmy Kiss van Prince. Dat had ik gespot bij een van de voorstukjes van het programma. Toen dacht ik nog “Welke mongool waagt zich daaraan, dat kan alleen maar foutlopen”. Maar wat was ik fout. Zijn Blind Audition was kiekevlees. Jimmy dus! (Zie ook bovenstaand filmpje)

Team Koen: Lola of Leen. Hier steekt niemand er echt bovenuit voor mij. Dus dan ga ik gevoelsmatig voor de lieve Lola.

Wordt vrijdag vervolgd! 20.35 u op VTM.

Ben je het met me eens of heb je andere favorieten?

13 comments

 1. Ik ga voor Lola of Robin. Ik snap langs geen kanten waarom Bart in de vorige aflevering voor Jan koos. Ja, het is een podiumbeest, maar de wedstrijd heet wel The Voice hé. En twee weken geleden was het zelfs pijnlijk vals… Nu goed, het verleden heeft al bewezen dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt wie er wint ;-).

  Like

  1. ’t Is dat. Ik heb ook even serieus gevloekt toen hij Jan koos, omdat ik ergens aanvoelde dat het wel eens gedaan kon zijn voor Lisa… Bah! Ik vrees wel een beetje voor Robin dat die Jan een echt stemmenkanon gaat zijn… Vlamingen en de underdog… het perfecte huwelijk… 😉

   Geliked door 1 persoon

 2. ik heb het een paar keer gezien bij die blind auditions, maar nu ben ik totaal niet meer mee, ik dacht zelfs dat het al gedaan was 😉

  Like

 3. Hier volgen we het, maar niet elke aflevering. Uit het lijstje dat je aanhaalt, is Jimmy me vooral bijgebleven. Zijn intrede met ‘Kiss’ van Prince, dat zullen er hem niet velen nadoen :-). Daarnaast herinner ik me Jan, de doorleefde rocker, en de frêle Camille. Enkele anderen van mijn favorieten zijn er helaas al afgevallen. Hoog tijd dat we nog eens kijken, kwestie van bij te blijven hé. Afspraak nu vrijdag ;-).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s