Dit bracht de maand april…

Bloggers horen zich niet te blind te staren op statistieken. Althans, dat is mijn mening. Soms is het echter wel eens leuk om er een blik op te werpen. Daarom keek ik eens naar wat de maand april bloggewijs heeft gebracht en wat jullie het liefst lazen!

Trouwen was een belangrijk thema hier bij Falderie. Het meest gelezen blogbericht was dat over Blind Getrouwd. Achteraf gezien blijkt dat ik er boenk op zat met mijn voorspelling: enkel de relatie van Nuria en Stijn heeft het programma overleefd. Maar om dat te weten, moest je niet echt een helderziende zijn… Nog een item over trouwen deze maand was mijn éénjarige jubileum, hier te lezen.

Het tweede, meest gelezen item was dat van de winactie voor een hangmat of hangstoel (hier). Mijn allereerste winactie ooit. Zo fijn dat ik er iemand mee mocht blij maken. Rusland en Prince strijden om de derde plaats. Rusland haalt het nipt van Prince. Twee blogposts die me nu wat verdrietig stemmen. Prince zal gemist worden en naar Rusland trekken we dit jaar helaas toch niet. Na lang getwijfeld hebben we beslist om toch maar weer naar Frankrijk te trekken. Maar die reis naar Rusland, die komt er zeker ook nog ooit! (Omdat ik het niet kan afleren: hierboven een leuk filmpje van de immer hilarische Jimmy Fallon die Prince herdenkt!)

Als uitsmijter: een opvallende in het lijstje van de maand april. “Yeah Bitch, Hold my Poodle” was een blogpost die ik in de maand februari schreef. Toen het nieuws bekend raakte dat Issabel uit De Mol een eigen kledinglijn zou lanceren, werd deze post plots weer populair.

En nu is het aan jullie. Spam gerust de link naar je meest gelezen blogbericht van vorige maand! (Of naar een blogpost waar je stiekem wel wat trots op bent!)

 

 

16 comments

 1. Idd, we bloggen niet om hoge statistieken te halen maar om een verhaal te vertellen. En omdat we dat leuk vinden. Om ervaringen te delen of dingen van ons af te schrijven. En als lezers dat fijn vinden, hoera. Laten ze je links liggen, dan is dat maar zo.

  Geliked door 2 people

 2. Ik zit ook wel vaak naar mijn statistieken te kijken en verwonder me soms over wat er het best scoort. Bij mij zijn dat de berichten over bloggen zelf, zoals over hoeveel ik prijs zou geven. Zelf vind ik dat behoorlijk raar, maar langs de andere kant snap ik het ook weer wel. Als we allemaal 1 ding gemeenschappelijk hebben, dan is het bloggen hé :-). Mijn meest gelezen post van april was deze https://samajatalk.wordpress.com/2016/04/07/de-weerslag/ over het ontslag van mijn vader. Leuk dat we zo eens mogen spammen :-).

  Like

 3. Ik blog hoofdzakelijk over wat ik leuk vind, maar ik bekijk toch wel mijn statistieken op regelmatige basis. Ik vind het gewoon interessant om te zien wat mensen graag lezen. Ik merk hierbij dat persoonlijke posts nog altijd vrij hoog scoren.
  De afgelopen maanden blogde ik elke maand wel eens iets over mijn zwangerschap (ik wil echter helemaal geen label mamablog krijgen) en dat sprint er qua bezoekersaantal toch altijd torenhoog bovenuit. Ik heb de indruk dat ook mensen die mij vooral offline kennen net voor die posts de moeite doen om toch eens een kijkje te gaan nemen op mijn stekje op het web. Ze spreken me er dan ook over aan wat het voor mij soms een vreemde situatie maakt. 😉
  Soit, de blogpost met de hoogste score in april was de volgende: http://www.kellysteenlandt.com/2016/04/11/kronieken-zwangere-vrouw-i/ Ik vind het vooral fijn dat er dan ook veel commentaren volgen want ik geniet des te meer van een aantal leuke commentaren dan veel bezoekers die geen commentaar achterlaten. 🙂

  Like

 4. ik krijg regelmatig bezoekers binnen via de term “smurfin”, ik moet ooit eens iets over de smurfin geblogd hebben en nog altijd vindt men mij hier terug

  Like

 5. Ik betrap mezelf daar toch ook op, dat van die statistieken kijken, ergens zoek je wel herkenning, zonder een lezerspubliek houdt een blog immers op met bestaan (vind ik) maar nog leuker is het als je reacties krijgt natuurlijk :-). Ik volg jouw blog nog niet zo lang, maar blijf het wel boeiend vinden zo. Met veel afwisseling, onderwerpen die me ook wel interesseren en vlot geschreven. Keep up the good work ;-).

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat jammer dat je dit jaar niet naar Rusland gaat, maar uitstel is geen afstel he 😉 Zelf ben ik zo nu en dan wel eens bezig met statistieken maar reacties op een post blijf ik toch wel het allerleukste vinden 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s