Press Days bij Global Image

hentho gin, press days, global image, pronails, cavaliereVorige week ging ik samen met Sandra/MijnMama van Genieten in Stijl naar de persdagen van PR-bureau Global Image. Het was al de tweede keer dat we bij hen te gast waren (zie ook hier) en de mensen van Global Image weten duidelijk hoe ze volk moeten ontvangen. Het was weer erg gezellig én we ontdekten weer heel wat nieuws op vlak van interieur, beauty, schoenen en food/drank.

Beauty

Vorige keer lakte een lieve dame van ProNails onze nagels al eens. Deze keer konden we kennismaken met Sopolish Protect en Peel. Dit is een semi-permanente nagellak die wel 14 dagen mooi blijft. Dankzij het vliesje dat eerst op de nagels wordt aangebracht, worden de nagels zelf niet beschadigd. Is het tijd om de nagellak toch te verwijderen? Geen gepruts met nagellakremover: je kan de nagellak heel eenvoudig zelf van je nagels pellen. Ik stond er wat sceptisch tegenover: een nagellak die 14 dagen goed blijft en die je bovendien in enkele seconden kan verwijderen? Daar ben ik veel te onvoorzichtig en onhandig voor. Ik moet mijn mening echter herzien: de nagellak is echt heel lang mooi gebleven, ik kreeg heel wat complimentjes over die frisblauwe kleur én het duurt inderdaad niet lang om alles te verwijderen.

Eten en drinken

Ik ben nooit een gindrinker geweest. Geef mij een lekker glaasje wijn of cava en ik ben content. Maar gin? No thanks! Onbekend is onbemind. En dat bleek toen ik toch eens proefde van HenTho Gin, een authentieke artisanale Antwerpse gin. Fris, kruidig en ongelofelijk lekker. Als ik eens passeer in de Gintonicshop ga ik me zeker een fles aanschaffen!

Opnieuw van de partij was Cavalier, een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van chocolade zonder toegevoegde suikers. Ik proefde al eens van de chocolade met stevia en dat was helemaal top. Op de persdagen ontdekte ik dat Cavalier ook een choco op de markt brengt. Razend benieuwd of die choco ook mijn notoire Nutella-eters zal kunnen overtuigen. Ik hou jullie op de hoogte!

Speciale vermelding ook voor Mme Bovary, een conceptstore op de Antwerpse Melkmarkt. (Check hier zeker ook eens de webshop) Bij Mme Bovary konden we proeven van een heel speciaal snoepje: The Real Wine Gum. De witte snoepjes proeven naar een glas Chardonnay, de rode snoepjes doen je denken dat je een glas Merlot drinkt. Heel speciaal!

Interieur

Op de persdagen maakten we ook kennis met Pomax. Kennismaken is misschien wat overdreven. De naam was me niet onbekend, ik kende hen van de winkels in o.a. Antwerpen en Wijnegem Shopping Center. Op de persdagen lieten ze een deel van hun collectie zien: tijdloze en toch trendy items die kleur en ziel aan je interieur kunnen geven. Ik was alvast érg blij met het kommetje dat we in onze goodie bag kregen. Bedankt Pomax!

En bedankt ook Global Image. Het was weer een topeditie!

Kan men jou plezieren met een lekkere gin? Of ga je toch liever voor het vertrouwde wijntje of pintje?

 

19 comments

  1. Wat een verwennerij! Ik ben nog niet aan de gin tonic. Maar nu ik geen borstvoeding meer geef, heb ik wel wat glaasjes wijn in te halen! En onlangs ontdekte ik dat whisky me ook wel smaakt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s