Kinepolis speelt Purple Rain

prince, purple rain, ripprince

Mijn fan-zijn stond op een waakvlammetje.Ik volgde hem, maar niet obsessief. Het overlijden van Prince heeft dat waakvlammetje weer in volle hevigheid doen branden. Enkel zijn muziek wordt nog gespeeld, alle artikels worden online gelezen.

Hij is momenteel overal. Op de radio met zijn muziek, Facebook kleurt helemaal paars en afgelopen weekend was hij ook op televisie, met het legendarische Purple Rain. We keken thuis samen. Ik genoot. Mijn man merkte op dat het verhaal toch wat magertjes was, maar dat de muziek wél goed was. Dat begreep ik: kijkend naar de filmgeschiedenis, stelde Purple Rain wellicht niet zoveel voor. Maar het is wél een mooie kennismaking met Prince en zijn muziek.

Goed nieuws voor wie Purple Rain nog nooit zag, óf het nog een keertje wil zien. Kinepolis vertoont Purple Rain vandaag, donderdag 28 april, en zondag 1 mei. (Kinepolis Leuven zendt Purple Rain enkel vandaag uit…). Een ticket kost zeven euro en is te verkrijgen via de website van Kinepolis.

Heb jij de film ooit gezien?

 

8 comments

  1. Oh ja ik heb die film gezien, ik was echt grote fan. Maar inderdaad, JP heeft gelijk, de film is niet veel soeps. Het is leuk om Prince aan het werk te zien en te genieten van de muziek, maar om nu daarvoor nog eens naar de bioscoop te gaan…? Ik dus niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s