And the winner is…

hangmat barbuda ocean tropilex hangmatgigantDe allereerste winactie op deze blog werd duidelijk door jullie gesmaakt. En wat had ik graag meer hangmatten kunnen weggeven. Want ik gunde het jullie allemaal. Helaas kan er maar één iemand winnen. Dus riep ik de hulp in van mijn bevallige assistent (lees: mijn man) om als onschuldige hand te fungeren.

Hij trok Evelien als winnaar van de hangmat ‘Barbuda’ Ocean. Proficiat Evelien!

En nogmaals dank aan Tropilex waardoor ik deze leuke winactie kon organiseren.

 

9 comments

  1. Superleuke winactie,……maar door het gebrek aan tuin kan ik er ook weinig met doen, hoewel het hoog op mijn lijst staat,…..tuin met hangmat 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s