Eén jaar getrouwd

Ik ben niet het meest melige type, maar vandaag mag het toch eventjes. Vandaag is het namelijk exact een jaar geleden dat ik ben getrouwd.

Op 16 april 2015 stapten we om 11 u stipt in het huwelijksbootje. Vandaag hebben we die heerlijke dag nog eens opnieuw beleefd, maar dan met z’n tweetjes. Deze middag gingen we opnieuw eten in De Karmeliet. Doorgaans laten we ons niet snel verleiden tot dergelijke culinaire uitspattingen. Maar na vorig jaar hadden we elkaar beloofd om er ooit nog eens samen naartoe te gaan. De beslissing van Geert Van Hecke om zijn zaak in het najaar van 2016 te sluiten, liet ons weinig keuze: als we nog eens wilden gaan, moest het vandaag zijn.

Onze start was misschien niet de meest veelbelovende. Heel wat mensen dachten ongetwijfeld dat wat we hadden niet lang zou duren (vandaar ook dit heerlijke nummer van Hugh Laurie). Maar kijk: een jaar na onze trouw ben ik nog steeds even gelukkig. Want hij is de liefste, de beste en de leukste man die ik me had kunnen wensen. (En ik heb het vandaag nog eens voor de zekerheid gevraagd: dat vindt hij ook allemaal van mij! ;-))

Wij hebben hier net nog een flesje gekraakt en gaan klinken op de toekomst. Proost!

36 comments

  1. Santé en nogmaals een hele dikke proficiat! Heel mooi nummer dat je gekozen hebt (gewoon mooi, maar ook omwille van de betekenis! Geef ze maar eens lik op stuk! :)).
    Geniet nog van jullie huwelijksverjaardagweekend (elke reden is goed om vandaag nog een fles te kraken, hé!)! xx

    Liked by 1 persoon

  2. Dat klinkt een beetje als wij tegen de rest van de wereld,…..meestal zijn dat sterke huwelijken,…..gefeliciteerd!! En als jij gelukkig bent zou de rest dat beter ook zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s