{Afgelopen} Winactie: hangmat of hangstoel van Tropilex

hangmat tropilexHeerlijk genieten van de zon in een comfortabele hangmat… Spreekt bovenstaande foto je ook zo aan? Dan moet je zeker even verder lezen. Dankzij de lieve mensen van Tropilex mag ik immers één lezer een mooie hangmat of hangstoel cadeau doen. Is dat geen leuke manier om de zomer in te gaan?

In een hangmat kan je heerlijk lezen, slapen of lekker luieren. De hangstoel brengt het relaxte van een hangmat en de actievere houding van een stoel dan weer samen in één product. De keuze is aan jou!

Wat kan je winnen?

Tropilex geeft je een gratis hangmat óf hangstoel cadeau. Op de website van HangmatGigant.nl kan je zelf de keuze maken uit de selectie hangmatten en hangstoelen. Daarnaast doet Tropilex je ook een bevestigingssetje cadeau, zodat je je hangmat of hangstoel mooi kan installeren waar je maar wil.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat hieronder een reactie achter voor zondag 17 april om 20 u en vermeld welke hangmat of hangstoel jij graag zou hebben uit het gamma van Tropilex. (Hieronder vind je twee voorbeelden, maar er zijn nog heel wat meer verschillende modellen/kleurtjes)
 • Like mijn Facebookpagina (Heb je geen Facebook? Geen probleem, stuur me dan even een mailtje: falderie@telenet.be. Dan maak je net zo goed kans om een heerlijke hangmat of hangstoel te winnen!)
hangmat tropilex grenada casablanca

Hangmat ‘Grenada’ Casablanca

 

hangstoel relax vulcano

Hangstoel ‘Relax’ Vulcano

 

32 comments

 1. Een superformiweldigeindefantakolosachtig idee. Ik zie de echtgenoot al liggen in de hangmat Grenada Casablanca. Strooien hoed op het hoofd, boek op de buik en dan ranja met een rietje drinken … op en top zomer.

  Like

 2. Ik vraag me af waar ik zo’n ding aan vast moet maken… Als je geen boom hebt? Dan ben je haast verplicht om zo’n staketsel aan te schaffen waar je die aan kan hangen, niet? Jammer, ik ga er wel weer eens in liggen op Dranouter deze zomer… 😉

  Like

 3. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Deze prijs breng me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat-margarita-pine winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

  Like

 4. Oh zalig! Ik zou voor een hangstoel gaan! Ideaal voor mijn pijnlijk rugske ;). Een effen kleur zoals de brasil zou mijn voorkeur genieten. Ik zie mij al zitten 🙂

  Like

 5. Ooh wat lijkt die ‘Grenada’ Casablanca me toch fijn om in te zonnen deze zomer. Ik zou heel graag een hangmat winnen, lijkt me fantastisch!

  Like

 6. Waauw, wat een toffe winactie! Je gelooft het nooit, maar ik ben al een hele tijd op zoek naar een leuke site om een hangmat te bestellen om in onze notelaar te hangen.. :)! Uiteraard doe ik hier dus zeer graag mee! Ik heb net de website uitgeplozen en ik ben stapelzot van de hangstoel ‘Brasil’ natura! Ik weet al welke stofjes ik zou gebruiken om leuke kussentjes te maken, mijn lectuur is al gekozen, de zon schijnt en mijne koffie staat al klaar…nu alleen de hangstoel nog! Fingers crossed dus!

  Like

 7. Zalig, zo’n hangmat in de tuin. We hebben er jaren eentje gehad waar ik vele uren in doorbracht. Nu ben ik aan het twijfelen aan een Fatboy-hangmat 🙂

  Like

 8. Ideaal! Ik vind de hangmat Grenada fire ontzettend mooie felle zomerse kleuren hebben.
  Ik maak graag kans omdat wij dit jaar niet op vakantie kunnen gaan en ik toch wil relaxen en dat vakantiegevoel wil ervaren in onze tuin.

  Like

 9. ’t is niet voor mij, ’t is voor…
  Serieus, ik kan blijkbaar iemand érg blij maken met zo’n hangstoel, dus hierbij: jaaaaa, ik wil graag winnen!! Ik geef graag cadeautjes… 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s