As We Speak # 10

harlanOndanks alle verschrikkelijke dingen die er in deze wereld gebeuren, blijft ons eigen kleine wereldje draaien en gaan we door. Daarom: een tiende (!) As We Speak op deze blog.

 • Sporten: Zelfs geen excuses meer. We skippen dit item deze maand. Als er volgende maand geen verbetering is, voeren we “Sporten” af uit dit leuke lijstje…
 • Lezen: Daarover schreef ik hier eigenlijk al wat. Ik las “Pogingen iets van het leven te maken” en “Een man die Ove heet”. Intussen heb ik ook Pauwblauw uit. Hoewel het een young adult boek is, vond ik het prách-tig! Misschien later meer daarover. Terwijl jullie dit lezen ben ik vermoedelijk “Ik mis je” van Harlan Coben aan het lezen. En ik moet me dringend naar de bibliotheek/boekhandel reppen want binnen twee weken is het weer leesclub!
 • Televisie: De Mol is voorbij en ik zat er grandioos naast. Intussen is het vooral genieten van Follow The Money en The Blacklist. En hopelijk ook snel van een televisieloze avond in het zonnetje.
 • Eten: Vorige keer vertelde ik in mijn As We Speak over twaalf lieve mensen die op bezoek zouden komen. Wel: dat avontuur hebben we zonder kleerscheuren overleefd! Ik zeg “we” omdat ik het niet alleen had gekund. De avond voordien ben ik immers ziek geworden en heb ik de hele avond onder een dekentje gelegen. Mijn lieve man heeft alle kippetjes die avond in de Marsala gedraaid. Duizendmaal dank.
 • Werk: Mijn opdracht i.v.m. de burgemeesters uit de Antwerpse krant voor de Streekkrant zit er intussen op. Een intensieve, maar geweldig leuke periode. Ik hoop snel een gelijkaardige opdracht te mogen doen: zó genieten!
 • Vakantie: Daarvan geniet ik nu. Als alles goed is gegaan zit ik nu in een heerlijk hotel in de Elzas. Te genieten van de wellness, de streekwijnen en het lekker eten. Proost!

Hoe gaat het met u? En u? En u?

24 comments

 1. Hier is het vooral druk. Zo een huis kopen, voor je gemak moet je dat niet doen ;-). Ik zat er ook helemaal naast bij De mol, verdacht Gilles zelfs totaal niet. Dat heeft hij dan prima gespeeld :-). Geniet van je vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 2. Oooooh, Harlan Coben! Al jaren mijn lievelingsschrijver ❤ (Al geef ik toe: laatst las ik een boek van hem dat mij een klein beetje tegenviel…)

  Geliked door 1 persoon

 3. Goh, werken, hé (ale ja, na deze comment terug ;)).

  Ben terug aan het lezen nu alle series rond zijn en we ook afscheid moesten nemen van De Mol. Ook ik zat er gigantisch naast, die Gilles heeft dat toch goed gedaan, hé?

  Nu is het vooral uitkijken naar dat lenteweer want ik ben die muts toch wel een beetje beu aan ’t worden. Mijn Timehop app doet er ook niet veel goed aan: altijd maar die herinneringen over zonnige lentedagen. Zonnige lentedagen my… 😉

  Geniet nog van je congé!

  Geliked door 1 persoon

 4. Een poging tot sporten heb ik ook al heel lang afgevoerd. Liever lui dan moe 😄. Verder leef ik nu tussen de drukte van werk en verbouwingen even op kindjesritme want in de vakantie nemen we alle tijd. Het heeft vanmorgen een uur geduurd om mijn besluit om naar de baker te wandelen ook effectief uit te voeren…

  Geliked door 1 persoon

 5. Voorlopig nog gewoon werken hier, maar er staan enkele mooie uitstappen op de planning in april en mei..
  Heb Harlan Coben trouwens nog nooit gelezen. Thriller-genre ?

  Like

   1. Ze gingen redelijk goed! Ik ga eerst naar Antwerpen zelf, en daarna nog naar Brugge. Op de fiets naar Antwerpen hahah, en ook weer terug. Sportief tochh haha 🙂

    Like

 6. Gilles de mol… het klopt niet naar mijn gevoel 😉
  De boeken van Coben moet je die op volgorde lezen of kan je ze willekeurig lezen?
  Geniet van je vakantie… ik doe dit ook momenteel 😉

  Like

 7. Sporten:
  ok ! De voorbije week een eerste keer gaan lopen sinds 5 maand. Pfff, moeizaam. Maar vandaag ook met de eerste lentezon een tennisballetje heen en weer gesagen. Zalig.

  Lezen:
  dat was een eeuwigheid geleden, maar deze week las ik “De Doorgang” van David Mitchell. Na zes pagina’s wist ik al dat ik eindelijk nog eens een boek ging uitlezen. Dat gebeurde dus daarnet buiten in de zon. Zalig bis.

  Televisie:
  nee, dank je, enkel de films op het “kleine” scherm kunnen me boeien.

  Eten:
  The usual stuff.

  Werk:
  veel te veel (&stress). Echt.

  Vakantie:
  dat is voor later.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s