Falderie wint!

G.B.F.Sommige bloggers volg ik echt al jaren. Soms met een korte tussenpauze. Wildcard is een van die bloggers. Toen ik nog als Anna Stesia blogde, kwam ik hem online vaak tegen. Toen ik zelf stopte met mijn blog is het lezen van blogs om eerlijk te zijn ook wat verwatert. Groot was mijn blijdschap toen ik opnieuw begon te bloggen en sommigen er nog steeds waren.

Opnieuw was mijn blijdschap groot toen hij een wedstrijd organiseerde en ik in de prijzen bleek te zijn gevallen!

Ik kreeg van hem de DVD G.B.F., een Amerikaanse film over de introverte homoseksuele Tanner Daniels die zijn tijd in de middelbare school probeert te overleven zonder op te vallen. En dat blijkt geen gemakkelijk karwei te zijn!

Ik heb de film nog niet gezien, maar daar ga ik tijdens een van de komende vakantiedagen zeker eens werk van maken. Bedankt Wildcard!

Nog leuke – onbekende – filmtips voor tijdens een regenachtige vakantiedag?

12 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s