Wie moet vertrekken? #demol

spotlight_programmapagina_3Het wordt wat belachelijk, zo zeggen sommige mensen me. Twee keer verkondigde ik wie de mol zou zijn, twee keer had ik het bij het verkeerde eind.

Twee weken terug was ik er rotsvast van overtuigd: Issabel is de mol. Wat volgde? Een onmiddellijke exit voor de sympathieke advocate. Vorige week had ik een nieuw slachtoffer: Bruno gedroeg zich wel érg verdacht. Ik had de woorden nog maar amper uitgesproken, of ook hij mocht zijn koffers pakken.

Laten we het daarom deze week over een andere boeg gooien. Ik doe geen gok maar naar de mol, wel naar de volgende aflevering. De ervaring heeft me intussen geleerd dat ik daar beter in ben.

Laten we hier daarom een kleine pronostiek houden: wie zal volgende week De Mol moeten verlaten?

Ik denk dat Gilles zal moeten vertrekken.

22 comments

 1. Ik denk nog steeds dat Hanne de mol is, al twijfel ik elke aflevering weer opnieuw. Ik was ook enorm verrast dat Bruno eruit lag. Zeker na dat broodje dat hij niet op tijd kon opeten, dat was toch echt het gedrag van een mol… Wie er volgende week uit zal liggen? Geen idee eigenlijk… Maar nu wordt het echt wel spannend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vond dat Hanne zich enorm had afgesloten toen iedereen de kans kreeg om interactie bij de Mol los te weken,…..maar het kan naar mijn gevoel iedereen zijn,..;

  Like

 3. Ik blijf nu al weken bij Hanne en mijn eerste gedacht was Cathy, tot die zich te veel begon te profileren. Ik denk dat het als kijker sowieso moeilijk is omwille van de montage!

  Like

 4. Ik denk van de 2de aflevering dat het Stijn is, maar toen Hanne er niet uitvloog 2 weken geleden ben ik haar beginnen in het oog houden. Maar ik blijf bij Stijn. Ik heb Bruno nooit als een verdachte gezien, maar als ne gevoelige open beer.

  Like

 5. Ik denk dat er zeker nog iemand moet vertrekken anders hebben ze teveel deelnemers voor de finale. Maar serieus nu, ik begin de meest “low-profile” deelnemer te verdenken.

  Like

 6. Ik verdenk nog steeds Stijn, maar twijfel ook tussen Hanne, en zelfs Gilles… Heb in de mol-app altijd op safe gespeeld en mijn punten wat verdeeld. Nu heb ik alles op Stijn ingezet… We zien dus wel 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s