Bruno is de mol – Bruno is de mol niet – Bruno…

spotlight_programmapagina_3Daar zijn we weer, liefste mollenvangers!

Thibaud ligt eruit. Enerzijds een verrassing, anderzijds weer niet. Toch enigszins verrassend omdat Thibaud er duidelijk van overtuigd was te weten wie de mol is. Een sterk staaltje blufpoker blijkt nu. Jammer dat hij eruit ligt, omdat hij het programma toch wat kleur gaf. Gelukkig ben ik wel dat mijn mol er nog steeds in zit.

Want ik ben er opnieuw zeker van: Bruno is de mol. (Al wil dat uiteraard niets zeggen. Ik was er ook zeker van dat Issabel het was…) Waarom? Ik heb verschillende dwaze theorieën…

 • De Mol kan géén vrouw zijn. Want Thibaud sprak onlangs over de mol als “ze”. Dit is misschien wat kort door de bocht: Cathy kan de Mol niet zijn (want te opzichtig bezig zich verdacht te maken – dat zou ik een héél gewaagde tactiek van de makers vinden), dus Thibaud moet Hanne verdacht hebben.
 • Thibaud en Bruno leken het al van bij de start van het programma goed met elkaar te kunnen vinden. Daardoor werd Thibaud misleid en verdacht hij Bruno nooit.

Maar ik kan alweer evenveel redenen opnoemen om te geloven dat Bruno vooral niet de mol is. De Standaard denkt het en ook de lezers van Het Nieuwsblad tippen massaal op Bruno. Dat betekent eigenlijk per definitie dat Bruno de mol niet is… of toch?

Word jij er ook zo gek van?

 

28 comments

 1. Ik vind Bruno ook de evidente mol en hoe meer afleveringen ik zie, hoe meer ik daarin bevestigd word. Maar net daarom twijfel ik, is het niet te evident? Langs de andere kant, de kijkens gokken dan wel massaal op Bruno, maar de kandidaten lijken dat vooralsnog niet te doen. Ik blijf nog steeds bij Hanne of Bruno. Spannend 🙂 !

  Like

 2. Ik dacht ‘als Hanne nu niet gaat is ze de mol’, zeker met haar T-Shirt waar opstond in vorm en de Gilles die zei ‘De mol is goed in vorm geweest’, maar ik verdenk vanaf afleveirng 2 Stijn, hoewel die alles wel heel goed doet.

  Like

 3. Mijn lief verdenkt Bruno, ik Stijn,……maar au fond verdacht ik Mark 🙂 de buschauffeur 🙂 en volgens een vriend/psycholoog is het bijna onmogelijk om het te weten uit handelingen omdat het zo enorm wordt gemonteerd,…..en gestuurd.

  Like

 4. Ik vind het ook jammer dat Thibaud eruit ligt! Ik heb lang hem verdacht als mol, maar toevallig vanaf de laatste aflevering riep alles in mij dat hij het niet was. Ik vind het steeds meer jammer als een kandidaat moet vertrekken, want hoe langer ik kijk, hoe sympathieker ik iedereen vind. Vooral bij Issa vond ik het héél spijtig. Ik blijf mijn geld op Bruno zetten, hoewel Hanne ook hoog scoort.

  Like

 5. Bruno heeft toch wel z’n best gedaan in de aflevering van deze week vond ik. Was als enige door in de schietproef, en bij de schilderijtest besliste hij ook juist. Mocht hij de Mol zijn had hij daar toch wel beter kunnen doen… 😉
  Ik blijf bij Hanne, en toch wel Cathy ook (vooral na de aflevering van vorige week)

  Like

 6. Ik vind het echt moeilijk dit jaar! Ik twijfel tussen iedereen!
  Ik dacht ook eerst aan Issa, grote klap dus toen die er uit ging. Nu gok ik op Stijn, maar twijfel toch aan Bruno, of is het toch Hanne… Gek word ik er van 😀
  Zo spannend zeg!

  Like

   1. Oei, ik ben wel benieuwd hoe je vindt dat hij zich verdacht maakt? Ik vind namelijk dat hij zich net steeds minder verdacht maakt (zijn opdrachten lukken vaak)… Maar toch denk ik nog steeds dat hij het is hoor! 🙂

    Like

 7. Elke aflevering verander ik van gedacht 🙂 Ze kunnen het natuurlijk zodanig filmen en monteren dat ze eender wie verdacht kunnen maken hé. Ik blijf het gewoon echt goeie televisie vinden en ik ben duidelijk niet alleen 🙂 Zo een programma dat heel Vlaanderen in de ban houdt, hoe zalig moet het zijn om zoiets te kunnen maken!

  Like

 8. Haha, ik verdenk Bruno ook! Helemaal in het begin dacht ik Thibaud, maar nu gok ik al een paar afleveringen lang op Bruno. Toch kan ik niet echt zeggen waarom, het is niet dat hij duidelijke aanwijzingen geeft, maar toch… Ik vind dat hij zich wat op de achtergrond houdt, met iedereen goed overeen komt maar toch altijd over bij is en toch wat de leiding neemt. Ook heeft hij nog niet veel geld binnengehaald… En hij heeft altijd zo’n mysterieus lachje! Bovendien heb ik op de app alles op hem ingezet en heb ik veel punten verdiend, al weet ik niet goed hoe de puntenverdeling werkt… Ik blijf dus mij mijn keuze, maar anderzijds is het toch moeilijk en kan het nog steeds iedereen wel zijn… Hanne had ik helemaal niet gedacht, maar de laatste afleveringen maken ze haar ineens wel heel verdacht! Volgens mij gewoon om de mensen in de war te brengen, maar toch is het wel vreemd… Haha, leuk om zo te speculeren!

  Like

 9. Het programma gaat en staat met het soort proeven dat er gedaan moet worden. De wijnproef met daarna de eetproef was voor de kijker totaal oninteressant en saai. Ook de schilder proef had bij mij een hoog gehalte om door te zappen als ook die figuur in elkaar steken, allemaal vrij saai. Dat afschieten was het enigste waar een beetje actie in voor kwam. Hopelijk zijn de volgende afleveringen leuker.

  En Hanne is de mol, al van de eerste aflevering gok ik op haar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s