“yeah bitch, hold my poodle”

spotlight_programmapagina_3Overmorgen volgt weer een nieuwe editie van De Mol. Ongelofelijk maar waar: mijn mol heeft het spel moeten verlaten! Ik was er nochtans van overtuigd dat Issabel de mol was. Helaas… Daar gaat mijn grootste verdachte tot nu toe. En een van de meest sympathieke kandidaten.

In tegenstelling tot eerdere afleveringen heb ik nu wél genoten van de Mol. Vooral de proef waarbij Issabel en Bruno enkel en alleen met liedjes de andere kandidaten door de stad moesten loodsen: hoe kom je erbij?! Leuk én meteen ook een moment dat sommigen zich weer verdacht maken. Hanne die je Julio ziet zeggen, maar wat later hoort beweren dat ze totaal niet weet wie de zanger is. Of Cathy die zeker naar de begraafplaats wil.

Ach, hoe meer je erover nadenkt, hoe meer elke kandidaat de mol zou kunnen zijn. Voorlopig zet ik mijn imaginair geld op Bruno. Maar veel kans dat ik volgende week op zoek moet naar weer een nieuwe mol…

Heb jij het bij het rechte eind?

20 comments

 1. Ik denk nog altijd dat Hanne het wel eens zou kunnen zijn en elke week maakt Bruno zich meer en meer verdacht. Daardoor verdenk ik hem ook, maar iedereen lijkt dat te doen. Dus misschien een beetje te evident dat hij de mol zou zijn?

  Like

 2. Ik pas de regel van eliminatie toe om tot mijn mollen te komen… mollen… ja… ik heb er nog twee in gedachte… Bruno of Thibaud! Ik kijk weer uit naar de nieuwe aflevering 🙂 Groetjes en nog een fijne zondag. Kathleen x

  Like

 3. Ik vind het echt heel jammer dat Issabel eruit ligt. Ik vond dat een heel sympathieke. Ik blijf Bruno verdenken, hoewel Hanne me door die Julio ook doet twijfelen. Ach, grote kans dat we het nooit echt zullen weten tot op het laatste moment, want we zien natuurlijk ook niet alles 🙂

  Like

 4. ik ben al benieuwd naar de volgende aflevering, en vooral wie er deze keer uitvliegt!
  Hanne blijft mijn hoofdverdachte, dat ze kan liegen heeft ze vorige aflevering goed bewezen. Maar ik vond Cathy toch enkele bizarre dingen doen ook…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s