Otentic – de heerlijkste parfums

otentic1Afgelopen week gingen we naar de opening van de prachtige winkel van parfummerk Otentic. Zij openden hun eerste zaak in de Antwerpse Volkstraat. Het is een ruime winkel geworden waar je je meteen op je gemak voelt.

Op zoek naar een nieuw parfum? De parfum stylistes geven je met plezier professioneel advies. Dankzij het interactieve systeem kan je ook in je eentje op ontdekking aan. De Otentic parfums zijn onderverdeeld in acht specifieke parfum stijlen of moods. Elke mood heeft zelf ook nog eens acht verschillende geuren. Voor elke parfumstijl is er een display voorzien waar je meer informatie vindt over onder andere de samenstelling. Je kan er ook ruiken aan de acht verschillende geurcreaties.

Otentic laat je kiezen uit volgend moods: Fyori, Lemonia, Elegantia, Sedux, Sensuali, Arborath, Grasslands en Aguamondo. Daarnaast lanceren ze ook de lijn “Pure”: een collectie parfums met pure geuren: patchoeli, lelietje-van-dalen,… En dan is er nog “Anno 1785”, dé moeder aller parfums. Dit parfum bevat oude en in de vergetelheid geraakte ingrediënten.

Uiteraard gingen ook wij aan de verschillende geurtje snuffelen. Raar maar waar: onze favoriet vonden we beiden bij Aguamondo. Ik ging voor nummer 8, de felste in zijn reeks. Wat een heerlijk geurtje!

Ik schreef hierover ook voor Womenation.

Draag jij parfum? Wat is je lievelingsgeurtje?

17 comments

  1. Ik heb niet echt een lievelingsparfum, dat wisselt nogal eens. Ik ben na al die jaren nog steeds fan van Glow by J.Lo en Narciso Rodriguez for her vind ik echt zalig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn favoriete parfum is promesse van cacharel, maar die gaat helaas uit het assortiment :-\ ben blij dat ik op de valreep nog een flesje wist te bemachtigen ! Binnenkort dus een heuse zoektocht naar een nieuw parfum

    Like

  3. ik gebruik dagelijks eau de toilette, maar wissel steeds af qua merk. Nu is het Invictus van Paco Rabanne, maar ik gebruikte ook al Azarro Chrome, Le Mâle van JP Gaultier, Polo van Ralph Lauren; Hugo Boss Man,…enz.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s