As We Speak # 9

Een nieuwe maand, een nieuwe As We Speak!

 • Sporten: dit wordt stilaan schaamtelijk. Vorige keer wilde ik er eigenlijk niets over vertellen omdat het sporten zowat was stilgevallen. Ik berichtte toen over mijn eerste les spinning en alle goede voornemens. Helaas… Daar is het voorlopig bij gebleven. Nochtans meende ik het wel hoor. Alleen is er telkens weer iets tussengekomen. Zoals een lekker aperitiefje, een etentje met vrienden, werk,…
 • Lezen: Nu zit ook dat weer in het slop! De afgelopen maand las ik “Pogingen om iets van het leven te maken” verder uit. Sorry Sabrina, hoewel ik het zeker geen slecht boek vond, ben ik er ook niet helemaal voor gewonnen. Soms iets teveel gezwets en de helft van het aantal pagina’s had zeker voldoende geweest…
 • Film & Televisie: Euforie omdat The Blacklist terug is, gieren van het lachen met de idioten die deelnemen aan Temptation Island (ik geloof niet dat er ook maar รฉรฉn koppel is die de “relatietest” zal overleven), mee speuren naar de nieuwe Vlaamse mol. En tussendoor thuis een overdosis voetbal proberen vermijden…
 • Eten: Spannende tijden komen eraan: komende zaterdag kook ik voor het eerst in mijn leven voor twaalf mensen. Ik krijg al klamme handjes bij het idee. Gelukkig weet ik al wat ik ga maken! Lieve collega Anne gaf me een toprecept voor een speciaal soepje en tijdens de workshop van Lieve leerde ik een heerlijk kippenstoofpotje maken. Kan gewoon niet mislopen.
 • Werk: Sommigen onder jullie weten dat ik regelmatig ook freelance werk doe. Dat zit momenteel weer eventjes in de lift. Ik mocht een leuke opdracht doen voor de Diwan Awards en de komende weken krijg ik de kans om heel wat burgemeesters uit de Antwerpse Zuidrand te interviewen voor de Streekkrant. Heel wat boeiende gesprekken in het verschiet dus!

Hoe gaat het intussen met jullie?

32 comments

 1. T is hier ook wreed triestig gesteld met alle goede voornemens om te sporten en weer vaker te gaan wandelen. Maar ik ga er nog werk van maken, de aanhouder wint ๐Ÿ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind de verleidsters in Temptation zo tenenkrommend dellerig dat ik me er enorm aan stoor (‘ik ben hier om het hartje kapot te maken’, seriously? Ik zou ze in de verste verte niet moeten hebben, haha), maar toch vind ik het te entertainend om niet meer te kijken. En De Mol, tsja… Tegenwoordig vind ik het bijzonder jammer dat een week 7 dagen duurt en je dus laaaaaang moet wachten voor de volgende aflevering wordt getoond. Btw, ik verdenk steeds meer Bruno. Jij?

  Like

  1. Same here. Er doen echt een aantal achterlijke mensen mee met Temptation Island. Je ziet de ontrouw al van ver aankomen, en toch schrikken die pipo’s er zelf van… Ongelofelijk! (Ik ben er trouwens van overtuigd dat “Ayse – ik ben een braaf Turks meisje” haar vriend nog gaat bedriegen!) En De Mol… Ik ga voorlopig nog altijd voor Issa, maar Bruno begin ik ook steeds verdachter te vinden!

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik schreef het al ergens anders, ik kijk doorgaans drie minuten naar temptation dinges, en dan enkel omdat het doorgaans in badpak te doen is ๐Ÿ™‚ De mol, nog geen seconde gekeken, dus ik verdenk ze allemaal.

    Like

 3. Je kan het niet allemaal doen, hรฉ! Waar de freelance opdracht in de lift zit, daalt het sporten dus wat en je hebt ook nog rijkelijk gevulde tv-avonden zo te lezen. ๐Ÿ˜‰
  Ik vind Tempation Island echt wel saai. Ik ben deze week na een kwartier zelfs afgehaakt. Al blijft Pink Ambition ervoor echt wel mijn guilty pleasure op woensdagavond.
  Ook hier zit het lezen wat in het slop, allemaal de schuld van Netflix.
  Veel succes met je etentje. Ik ben nu wel eens benieuwd naar dat soepje van Anne! ๐Ÿ˜‰

  Like

 4. Mijn sport is ook quasi onbestaand, gelukkig moet ik voor mijn job af en toe nog wat ‘gewichtheffen’ doen en een hele woonkamer schilderen is ook wel in de categorie “beweging” te vangen.
  Lezen doe ik daarentegen met een noodgang, alle boeken die ik vast pak gaan tegenwoordig ontzettend hard vooruit. Ben nu bezig in The Rosie Project van Graeme Simsion. Goh en ik moet daarna dringend beginnen met Ove! ๐Ÿ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 5. heb net naar temptation van deze week gekeken. Ben ik de enige die vindt dat er weinig echt mooie vrijgezellen zijn? Zo waarvan je zegt van “awel ja, dat is echt een knappe!” Bij de vrijgezelle mannen vind ik dan weer dat ze er euhhh homo uit zien. Maar mss ben ik kieskeurig?

  Like

   1. het is temptation island, ik was al blij met enkel knap, iets surplus daar durf ik niet van dromen ๐Ÿ˜‰

    Like

 6. ai, het sporten…zit ook bij mij weer in het slop. Maar ik heb vertrouwen dat ik snel weer m’n racefiets op ga, en dan wekelijks weer een aantal kilometers afleg.
  De Mol volg ik zoals je weet ook, maar Temptation Island??? My God, Valerie!
  Tof dat je die opdrachten hebt kunnen versieren. Krijgen we daar meer over te lezen?

  Groetjes!

  Like

 7. Ik ben dit jaar nog maar 1x gaan sporten… ook een echte schande!! Ik heb er momenteel geen zin in… Ik hoop eens het beter weer wordt, dat de sportkriebels vanzelf terugkomen…
  Ook ik kan het niet laten om naar Temptation Island te kijken… bloos bloos ๐Ÿ˜‰

  Like

 8. In zie The Blacklist overal voorbij komen maar ken het helemaal niet. De moeite waard dus ๐Ÿ™‚ Ohja en je ging koken voor 12! Hoe is het gegaan? Of heb je er al iets over geschreven? Ik loop een beetje achter met lezen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s