Lezersjury Fintro Literatuurprijs 2016

fintro, literatuurprijs, boeken, lezen

Enkele jaren geleden schreef ik me in voor de lezersjury van de Gouden Boekenuil én werd ik ook uitgeloot. In het gezegende jaar 2013 las ik de boeken van alle genomineerden: wat mij betreft waren “Ons Kamp” van Marja Vuijsje en “Dit zijn de namen” van Tommy Wieringa de absolute uitschieters. Wieringa won uiteindelijk de publieksprijs, de winnaar van de Gouden Boekenuil werd Oek de Jong met “Pier en Oceaan“.

Intussen is De Gouden Boekenuil de Fintro Literatuurprijs geworden. Ook dit jaar worden er weer honderd lezers gezocht die samen met Adil El Arbi het beste boek mogen bekronen. Op deze link kan je je inschrijven en wie weet kies jij samen met 99 anderen de winnaar van de Lezersjury.

Ik heb me alvast ingeschreven. Jij ook?

14 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s