Terug op televisie: The Blacklist

In november 2014 – dat moet een van mijn eerste blogposts op deze blog zijn geweest – tipte ik jullie al over een geweldige reeks: The Blacklist. Enthousiast keek ik naar seizoen 1 en vervolgens ook naar seizoen 2. En toen ging het licht uit.

Tot gisteren. Terwijl ik van Antwerpen naar Brugge reed, kreeg ik een bericht. “The Blacklist is terug! Nu op televisie!” Ik negeerde de drang om stevig het gaspedaal in te drukken en bad koortsachtig tot de heilige Digibox. Thuis aangekomen bleken we het gelukkig zo te hebben ingesteld dat we automatisch alle nieuwe afleveringen van The Blacklist opnemen. En zo komt het, lieve mensen, dat de wekker deze ochtend iets te vroeg ging. Omdat ik niet kon gaan slapen, vooraleer ik deze eerste aflevering van seizoen 3 had gezien.

Raymond Reddington en Elisabeth Keen zijn terug! Dat belooft weer vele avonden kijkplezier. Ik ben benieuwd hoe de scenaristen er opnieuw een heel seizoen de spanning zullen kunnen inhouden. Maar met de voorbije twee seizoenen in het achterhoofd én met de aanwezigheid van een topper als James Spader twijfel ik daar helemaal niet aan.

Kijk jij ook?

13 comments

  1. Ik ken het eerlijk gezegd niet, maar gezien je enthousiasme ga ik toch eens kijken waarover het gaat. Kwestie van niet zonder kijkvoer te vallen ;-).

    Like

  2. Staat ook op Netflix (net zoals zoveel anderen). Maar er ligt hier ook nog een dvd “Suits, seizoen 4”.. Zoveel om te zien, zo weinig tijd 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s