The Lovely Blogger Awards

Tijd voor een nieuwe tag! Ik werd door de leuke Jenny van Jenny and her Beauty Mirror genomineerd voor The Lovely Blogger Awards. Check zeker eens haar blog. Hoewel ik absoluut geen beauty blogger ben lees ik haar blog heel graag. En pik ik vaak toffe ideeën op!

Wat is dat nu juist, die Lovely Blogger Awards? Wel het zit zo:

 • Bedank wie je genomineerd heeft
 • Voeg de regels toe aan je post
 • Voeg een foto toe
 • Deel zeven feiten over jezelf
 • Nomineer andere bloggers voor de award (max. 15 personen)
 • Laat de andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn

bloemenmarkt

Deze foto werd in september genomen op een bloemenmarkt in Nice. Ik was er met mijn ouders en zus.

 1. Ik hou niet van dieren in het algemeen. Zeker niet van honden, maar ook niet van cavia’s, konijnen, goudvissen,… Ik heb er gewoon niets mee. Maar dat maakt van mij nog geen slecht mens.
 2. Ik ben zo iemand die maandenlang naar dezelfde cd blijft luisteren. In mijn auto zit momenteel Op de Groei van Bart Peeters. Zo ongelofelijk goed, ik word het maar niet beu!
 3. Ik heb het huis wel eens graag voor mezelf. Maar dat mag niet té lang duren. Daar word ik zenuwachtig van. Na een uur of drie alleen te zijn heb ik echt nood aan sociaal contact.
 4. Ik ben zó bang van tandartsen, ongelofelijk. Ik had deze week een afspraak staan, maar toen een vriendin vroeg om die avond af te spreken heb ik gelijk mijn afspraak verzet. Iemand zin om mij uit te nodigen op 15 maart? 🙂
 5. Opstaan zonder een half uurtje te snoozen? Gebeurt bijna nooit. Ook al is dat snoozen verschrikkelijk irritant, ik zet mijn wekker altijd een half uur vroeger. Omdat ik weet dat ik er toch nooit zo uit kan.
 6.  Naar de dokter ga ik doorgaans enkel voor een voorschrift. Want bij de dagdagelijkse dingen weet ik ook wel wat ik heb. Griep? Uitzieken en ziektebriefje nodig. Pijn in de nek (maar écht pijn hoor)? Voorschrift voor spierontspanners. Ik kan het ook niet laten van te zeggen “ik ben hier voor x en ik heb waarschijnlijk y nodig”. I know: ik ben geen dokter!
 7. Ik droom ervan om Rusland te bezoeken. Benieuwd naar de sfeer, de geschiedenis,…

 

Als ze er zin in hebben nomineer ik:

 

20 comments

 1. Oh! Dank je wel. 🙂 Ik zag mijn naam staan en dacht ‘ha! een naamgenoot. Ik ga eens klikken.’ en ik kwam op mijn eigen blog uit. 🙂 Ik zal hem wel overnemen. Bedankt daarvoor! Eerst een foto zoeken… 🙂

  Like

 2. Bang voor de tandarts ben ik niet, maar dat wil nu ook niet zeggen dat ik met plezier ga. Ik ben altijd zenuwachtig en voel me precies alsof ik een examen moet afleggen ;-). Naar de dokter ga ik ook niet te vaak, ik herken me heel erg in jouw punt 6!

  Like

 3. Hahaha… leuke weetjes 🙂 en leuk dat ik ben genomineerd (bloos bloos!!) 🙂 Ik ga mijn best doen om zo een post te maken, maar ik had er een tijdje geleden al zo eentje en er staan er nog twee andere te wachten… wie weet later in februari?
  Snoozen??? No way bij mij hoor! Mijn wekker gaat nog niet goed af of ik sta al recht! Of je me dan echt super uitgeslapen en goedgezind kan noemen dat betwijfel ik 🙂
  En mijn droombestemming is Australie…
  Groetjes en nog een fijne avond!

  Like

 4. Ik ben ook geen held op gebied van de tandarts,..het zweet breekt spontaan uit, ook de laatste keer toen het vroor als ik in de stoel moest plaatsnemen,…..mooie foto trouwens!

  Like

 5. Leuke weetjes! Ik kan hier ook niet uit mijn bed zonder eerst te snoozen 🙂 En Rusland staat hier ook op het verlanglijstje van ooit te bezoeken bestemmingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s