Van harte welkom op Falderie.com

Het was jullie misschien nog niet opgevallen, maar de url van mijn blog hier is gewijzigd. Van “wordpress.com” ben ik overgegaan naar een echte “.com”. Sinds vandaag is falderie.com mijn nieuwe webstek.

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het wat voeten in de aarde heeft gehad. De belofte van WordPress dat alles binnen de 72 u automatisch zou verlopen, was namelijk…alleen maar een belofte. Drie dagen later zat er namelijk nog steeds geen beweging in die falderie.com. Zelf aan de instelling prutsen bracht ook geen zoden aan de dijk. Gelukkig bood het wereldwijde web redding. Ik ontdekte Blogtrommel.com en de vriendelijke Ben bracht me in contact met Petra van hostingbedrijf Justhost.nl. Een paar uur later was alles in orde. Bleek het een technisch probleem te zijn dat enkel door WordPress zelf kon worden opgelost.

Moraal van het verhaal? Koop je domein beter niet zelf bij WordPress, maar vraag deskundige hulp!

24 comments

 1. Ja, ik heb al bij veel bloggers gemerkt dat de overgang vaak een kleine ramp is.

  In elk geval, succes en dat alles met de .com webstek super goed mag gaan.
  Doe jij dan nog zelf de wijzigingen of de justhost.nl dat wanneer je bevoorbeeld je lay-out wil veranderen?

  Like

   1. Handig, want ben daar natuurlijk zelf ook gene krak in, als’t eenvoudig is én ’t werkt, da’s het belangrijkste 🙂

    Like

  1. ik vraag me eigenlijk net hetzelfde af, wat heeft het als voordelen? Want je betaalt er dan ook nog voor om zo’n domeinnaam te hebben, dan veronderstel ik toch dat je er ook voordelen bij hebt?

   Like

   1. Een goede vraag…. 🙂
    Er verandert inderdaad niets, behalve de url van de blog.
    Laten we het op jeugdig enthousiasme en egotripperij houden… 😉

    Geliked door 2 people

   2. met een eigen domein kan je je eigen layout wellicht makkelijker aanpassen naar je eigen wensen, en ipv wordpress.com overgaan naar wordpress.org.

    Like

 2. Super! Gefeliciteerd! Ik ben bezig hiermee en hoop alles binnen twee weken klaar te hebben. Ik ben nog niet helemaal uit over de host. Zit jij nu dus bij justhost? Ik vind die een beetje te duur…

  Like

   1. Ah je hebt je domein bij wordpress gekocht en niet bij just host. Verkeerd begrepen. Ik ga alles via antagonist doen. Blijf ook bij wordpress, maar dan wordpress.org.

    Like

 3. Dat hele gedoe houdt me een beetje tegen om dat ook te doen, dus ik hou het voorlopig nog maar bij wordpress :-). Mijn feedly heeft alles wel automatisch overgenomen, waar ik bij andere blogs vaak de oude blog eerst moet verwijderen en de nieuwe dan weer moet toevoegen. Dus toch goed gedaan vind ik! 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s