Falderie kreeg The Liebster Award van Hoofdstuk Drie

liebster award, bloggen

Wat leuk! Joni gaf me onlangs de Liebster Award. Bedankt Joni! (Check zeker haar fijne blog: Hoofdstuk Drie)

Voor wie niet weet wat de Liebster Award is: dat is een award die nieuwe en beginnende blogs de kans geeft om eens in de schijnwerper te staan. (Grappig ook hoe het logo van de Liebster award langzaamaan gewijzigd is! Check hier en hier)

Over naar de vraagjes:

1. Heb je een ‘happy place’ en welke?

Happy kan ik zowat overal zijn. Maar mijn favoriete plaats thuis is in onze woonkamer terwijl de kachel brandt. Heerlijk gezellig én warm. Op verplaatsing word ik gelukkig wanneer ik rondloop in Antwerpen – omdat het altijd wat thuiskomen is – of Parijs – omdat het, ondanks heel wat ellende, de mooiste plaats op Aarde is -.

2. Als je een heel jaar lang maar 1 drankje mag drinken, wat zou dat zijn?

Dat vind ik een heel gemakkelijk: Aperol Spritz! Zomer, winter, herfst of lente; ik lust het altijd!

3. Waar kan je echt van genieten?

Ik ben graag bezig en ik ben ook veel bezig. Met vanalles en niets tegelijkertijd. Dus als ik eens helemaal niks te doen heb, kan ik daar echt van genieten. Al mag die periode ook weer niet te lang duren, of ik word er zenuwachtig van…

4. Wat vinden vrienden/familie van je blog?

Goeie vraag… Dat zou je eigenlijk aan hen moeten vragen. Daarover zijn de meningen wat verdeeld, zeker op familiaal vlak. Mijn moeder en zus doen intussen vrolijk mee met het bloggen, terwijl mijn man en moeke (= mijn grootmoeder) totaal niet begrijpen waarom ik in hemelsnaam een persoonlijke plekje op het internet wil. Weet ik dan niet dat dat gevaarlijk is en dat “ze” alles van me kunnen zien?! 🙂

5. Wat staat er op nummer 1 op je bucket list?

Een bucket list heb ik écht niet… Maar Joni, laat me dan een item stelen van jouw bucket list: ik wil heel graag eens naar New York!

6. Als je mij een goeie raad zou geven over mijn blog, welke zou dat zijn?

Ik vind dat je een heel leuke blog hebt, gewoon verder doen zoals je bezig bent en stap voor stap verder ontdekken wat je er graag mee wil doen. Ik blijf je in elk geval volgen! 😉

7. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

De laatste jaren ben ik vooral in Frankrijk geweest. Ik kom er graag omdat je er met de auto geraakt, omdat ik de taal versta én omdat het eten lekker is.

Mijn droombestemmingen (maar of het dan ook mijn favorieten worden… dat is dan weer een andere vraag…) zijn Rusland en Noord-Amerika.

8. Je wordt voor een jaar ‘verbannen’ naar een onbewoond eiland. Welke 10 dingen neem je mee?

Ik was gestart met het oplijsten van tien dingen, maar ik heb alles weer verwijderd. Ik wil er eigenlijk niet over nadenken, het lijkt me de grootste nachtmerrie! Hoewel ik mezelf best leuk gezelschap vind, zou ik geen jaar lang alleen op een onbewoond eiland willen zitten. Ik heb mensen nodig om me heen!

9. In welk gangpad zou je racen als je één minuut gratis mocht winkelen in een supermarkt?

Hopelijk vinden jullie me nu geen drankverslaafde, maar: door het gangpad met de sterke drank. (De enige reden is de waarde die je dan mee hebt, want whisky etc lust ik zelf niet eens…)

10. Winter of zomer?

Een moeilijke… Ik heb een hekel aan sneeuw, maar ook aan té warm… De herfst is mijn favoriete seizoen. Geef me dan toch maar de zomer!

11. Wat is je favoriete kledingstuk?

Botjes! Hoge, lage, in alle kleuren en in alle formaten.

En nu komt het moeilijkste deel. Zélf vragen verzinnen! Ik hou het bij zeven!

Die geef ik graag door aan Genieten in Stijl, Superwoman op Sloffen en Living.Cine.Style. Dus dames, als jullie er zin in hebben, hier zijn ze:

 1. Waarom ben je beginnen bloggen?
 2. Herfst of Lente?
 3. Wat is je favoriete quote?
 4. Wat is je favoriete stad in België? (en waarom?)
 5. Welke blogpost die je geschreven hebt moeten we zeker lezen? (Als we dat nog niet gedaan hebben natuurlijk…)
 6. Welke vakantiebestemming (waar je nog niet bent geweest) staat bovenaan je verlanglijstje?
 7. Kranten of romans?

25 comments

 1. Wat leuk dat je mama en zus ondertussen ook bloggen! Ik herken wat je schrijft in de comments over New York. Door al de superlatieven die je steeds hoort over die stad, vrees ik soms ook dat het misschien zal tegenvallen als ik er eindelijk eens zal geraken. Alhoewel de kans klein is wellicht:-)

  Liked by 1 persoon

 2. Mijn eerste idee van die rayon (zoals in de winkelkarquiz van Iedereen Beroemd) zou ook zijn de korten drank, maar het lijkt me meer logisch (in mijn geval) om de pamperrayon te nemen, die dingen kosten ook handenvol geld 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s