#Kerstruil – Bedankt Liesbet!

kerstruil, big city life, cadeautje, kerstIk vertelde jullie nog niet over het leuke cadeautje (Al moet ik eigenlijk zeggen: leuke cadeautjes!) dat ik kreeg via de Kerstruil!

Kersverse mama Romina organiseerde vorig jaar blijkbaar al eens een kerstruil. Het concept is eigenlijk poepsimpel: wie zich heeft ingeschreven krijgt de naam en het adres van iemand waarvoor hij (maar in de blogwereld doorgaans “zij”) een cadeau moet kopen. En zelf krijg je ook een cadeau van iemand bekend of onbekend.

Eerst had ik wat last van koudwatervrees. Stel je voor dat je een naam doorgespeeld krijgt van iemand waarvoor je écht niet weet wat te kopen? Maar ach, het is een te leuk concept om niet met mee te doen!

Spannend toen ik een pakketje kreeg van Liesbet van Journal of the Good Life. Hierboven zien jullie wat voor leuke dingen ik allemaal van haar kreeg; o.a. leuke retro postkaarten, een notitieboekje, chocolade van Cavalier,… Nog eens dikke merci Liesbet, ik vond het echt een heel leuk pakketje!

kerstruil, big city life, cadeau, kerst

Deden jullie mee aan de kerstruil?

16 comments

  1. Dit jaar zijn we wat zuinig geweest met cadeaus maar namen trekken lijkt me leuk:-) Vooral als je zo’n persoonlijke toets eraan kunt geven en dingen bedenkt of in elkaar knutselt. (Laten we die appel compote taart even buiten beschouwing laten;-))

    Alvast een prettig eindejaar sfeest toegewenst!

    Like

  2. En ik was jouw gewillig slachtoffer! Dikke merci voor de leuke cadeautjes. De postbode stond al eerder voor mijn deur, maar ik was niet thuis en raakte pas vandaag op het postkantoor. Ik ben er echt heel erg blij mee. Een blogpost volgt nog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s