Kerstsongs #12: Lady Gaga & Tony Bennett

Nog een paar dagen en we stappen gezwind 2016 binnen. Dan heb ik geen enkel excuus meer om kerstsongs af te spelen. Dus we gaan nog héél eventjes door en dan stop ik – beloofd!

Hier eentje dat me is aangereikt door mijn lieve mamaatje/Sandra voor jullie: Baby it’s cold outside in een versie van Lady Gaga en Tony Bennett. Het nummer blijkt geschreven in 1944 en is al door God en klein pierke gezongen. (Gaande van Dean Martin tot Elvis Costello en zelfs Astrid & John Bryan.)

Fan van Lady Gaga ben ik absoluut niet, maar de combinatie van Gaga en Bennett vind ik heerlijk om naar te zien en te luisteren!

Wie de overige kerstnummers nog eens wil beluisteren:

Wat brengen de eindejaarsdagen nog voor jou?

7 comments

 1. Oooh jee, Astrid en John??? Denk niet dat ik die versie wil horen 😀 Maar deze is echt subliem!
  Wat de eindejaarsdagen voor mij nog brengen? Stress en geen rust, bleuh 😉 Morgenvoormiddag komen de Nieuwjaarszangertjes tot ergens na de middag, dan moet ik me al beginnen klaarmaken voor ons familiefeest. Vrijdag worden het familiebezoekjes.

  Like

   1. Hier is het altijd op Oudejaarsdag geweest.
    Zou je mij dat aandoen? 😀 Dan moet ik de nacht doordoen om de dag erna snoepgoed uit te delen aan de zangertjes 😀 Denk dat ik dan in mijn pyjama met een kussen in de deuropening ga zitten en dat ze zichzelf maar bedienen 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s