As We Speak # 7

het meisje in de rode jas, kate hammer

As We Speak… Toch één categorie die ik netjes blijf volhouden. (Want ook hier en hier en hier) Daar gaan we weer!

 • Lezen: Ik lees veel de laatste maanden. En dat komt door een aantal redenen. Zo is er de leesclub waar Tiny me introduceerde. Voor komende maand mocht ik enkele boeken voorstellen. Uiteindelijk viel de keuze op De Trapchauffeur van Marnix Peeters. Ik kocht het boek op de officiële voorstelling van nieuwe uitgeverij Hollands Diep. (Zoals je hier kan lezen is dat toch al enige tijd geleden. Maar nu maken we er werk van!) Verder leerde ik ook de website Womenation kennen waar ik nu regelmatig recensies voor schrijf. Ik las recent Memento en ben nu bezig aan Het meisje in de rode jas.
 • Sporten: Dit item gaan we ongemerkt overslaan deze maand…
 • Televisie: Ik keek er in de vorige blogpost naar uit: The Team stelt niet teleur. Een internationaal verhaal met de nodige spanning, gespeeld door een topcast!
 • Eindejaarsperiode: Staat hier doorgaans gelijk met twee weken vakantie. Iets om naar uit te kijken. En tegelijk ook weer niet. Want eindejaarsperiode betekent ook: zowat elke dag naar een of ander feestje/etentje rijden. Veel eten, veel sociale contacten maar weinig tijd om eens lekker niets te doen. Maar we gaan er ongetwijfeld van genieten!
 • Kerstboom: Dat is werk voor vanavond. Nu de Sint is gepasseerd, is het tijd om de kerstboom te zetten. Foto’s volgen op Instagram!

Staat jullie kerstboom al?

18 comments

 1. Dat lezen komt hier weer op gang en daar ben ik niet rouwig om. Heb me nu ook een Kindle gekocht dus dat kan er alleen maar beter op worden.

  Het sporten ligt ook hier even stil.

  Bij ons vallen de feestdagen qua drukte wel mee. Als je zo’n kleine familie hebt, kan dat niet anders. Daar kan ik dus al niet te veel klagen qua vrije tijd.

  Tuurlijk staat mijn boom al. Ik volg de Amerikanen en zet hem na Thanksgiving. Eat that, Sinterklaas! 😉

  Like

 2. Mijn madam en ik zijn zowat heel de kerst- en eindejaarsfeestperiode uithuizig zodat er waarschijnlijk geen kerstboom komt.
  Laat zeker eens weten wat je van ‘De trapchauffeur’ vond. Ik heb het wel voor Marnix Peeters.

  Like

 3. Ik ga zaterdag naar de bib, een date met Marnix in de vernieuwde bib in Wevelgem. En dan nog 5 dagen tijd om te lezen, N. zal trots op me zijn.
  De kerstboom laten we nog even boven, want het plafond moet eerst nog een laag verf krijgen.

  Like

 4. vrijdag wordt onze kerstboom geïnstalleerd, Valerie
  Ongemerkt sporten voorbij laten gaan? Wij weten het in elk geval al nu!
  Ook hier twee weken vakantie, en die gaan wellicht ook goed gevuld zijn… 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s