Falderie ging naar haar eerste Press Days!

foto 1

Vorige week was het zover: mijn allereerste Press Days. De lieve mensen van Global Image verwelkomden ons (= mijn lieve mams en mij) op hun Press Days met een heerlijk glaasje cava.

Veel nieuws te ontdekken, zowel op vlak van interieur, beauty, schoenen en drank! Wat mij het meest is bijgebleven:

  • Body&Bess: dit bedrijf uit Lokeren bestaat intussen zo’n vijf jaar en brengt huidverzorgingsproducten op de markt op basis van frambozenpitolie. Gezond én met een heerlijk geurtje. De heerlijke handmassage die we tijdens de uitleg kregen, maakte het helemaal af! (zie boven)
  • Cavalier: heerlijke chocolade op basis van Stevia. Ik schreef onlangs al over de groene Coca-Cola, en nu komt ook de chocolade van Cavalier op mijn pad. We proefden ter plaatse de melkchocolade. Als ik daaraan terug denk word ik weer helemaal lyrisch. Minder enthousiast ben ik over de witte chocolade met Stevia, die proeft wat flauwtjes vergeleken bij “the real thing”.
  • En verder: De vriendelijke dame van Pronails lakte onze nagels in een prachtig kleurtje (zie onder). Ik ontmoette de dame achter kinderspeciaalzaak In de Wolken. En we ontdekten dat Hush Puppies allesbehalve het wat ouwelijke merk is waar ik het aanvankelijk voor hield. Heel mooie schoenen in de collectie!

Eén blogpost is wat kort om alle indrukken weer te geven. Maar hiermee kregen jullie toch een korte impressie van mijn eerste Press Days!

Waren jullie er ook? Interesseren dit soort events je?

(Ik kijk al uit naar de hilarische reacties van de mannen hier…:-))

pronails

21 comments

  1. Leuk me leuk zo’n event, is dat iets waar je zelf op reageerde of werd je uitgenodigd door hun? Ik bedoel voor de Press Event 🙂

    Ik las onlangs ergens dat niet veel mensen houden van die groene nieuwe cola. Zelf nog niet gedronken, dus kan er niet over oordelen.

    Leuke post en links verder 😉

    Like

  2. Er zat een chocoladereep van Cavelier in de brooddoos die we onlangs op het werk kregen en ik vond dat ook superlekker. Net zoals het kokoskoekje van de Weight Watchers trouwens. Die press days lijken me wel leuk, maar helaas word ik daar niet op uitgenodigd. Wat ik op zich wel begrijp. Ik blog niet zo regelmatig en heb maar een beperkt lezerspubliek. Dat is voor mezelf voldoende, maar snap dat dat voor pr-bureaus weinig interessant is.

    Geliked door 1 persoon

  3. Och, ik heb een professionele nagelstyliste in de vriendenkring. Sta me toe te concluderen dat die branche hoe langer hoe gekker wordt. En explodeert zoals nooit tevoren, dat ook. Ik verwonder me er al niet meer over.
    Chocolade lust ik niet, maar het gebruik van Stevia juich ik toe.
    En tenslotte de Hush Puppies: dat zijn, samen met Dockers, DE schoenen, zeg ik u. Wie het comfort opzoekt, kan hiermee onmogelijk de mist ingaan.

    Like

  4. Die press days, ik had er nog nooit van gehoord, maar zag verschillende meldingen bij andere bloggers. Geen idee hoe ik daar voor zou uitgenodigd moeten worden… Maar nu heb ik ook je mama haar blog ontdekt, die ga ik volgen, ziet er een toffe madam uit. En (bijna) van mijn leeftijd, mwoehaha! 😉

    Geliked door 1 persoon

  5. Ik krijg elk seizoen wel een uitnodiging voor de press days in mijn bus, maar zag het tot nu toe niet zitten om hiervoor verlof te nemen. Nochtans is het volgens mij wel de uitgelezen kans om contacten te leggen voor samenwerkingen.
    Misschien toch het overwegen waard dus volgend seizoen!

    Like

  6. Oh, is de blogster achter ‘genieten in stij’l jouw mama? Wat een toeval: ik ontdekte vorig weekend haar blog en was meteen fan (de titel alleen al 🙂 )! Die chocolade ken ik nog niet, maar zal ik zeker eens googelen; mijn papa is diabetes-patiënt, maar tegelijkertijd fan van chocolade. Zo’n press days lijken mij eigenlijk wel leuk (lees: ontvangen worden met een glaasje cava en mij een echt meisje-meisje voelen met chocola, nagellak, enal.. => helemaal mijn ding!). Lieve groet, V.

    Like

  7. mijn lievelingsschoenen zijn Hush Puppies, Valerie! Zijn al enkele jaartjes oud, maar om te wandelen blijven die onovertroffen qua gemak en pasvorm. Ik vermoed dat ze nog enkele jaartjes zullen meegaan dus… 😉
    En verder was ik vooral geïnteresseerd in de nieuwe trends van drank, maar daarover zwijg je als vermoord… 🙂

    Like

  8. Wow, ziet er echt wel tof uit! Leuk om nieuwe contacten te leggen én om als drukke vrouw eens te genieten van girlie stuff. Ik veronderstel dat je daarvoor moet gevraagd worden, of hoe gaat dat juist?

    Like

Plaats een reactie