Spectre: Daniel Craig kan het nog altijd!

Gisteren gingen we naar Kinepolis Brugge voor dé film van het moment: Spectre, de nieuwste James Bond. Doorheen de jaren heb ik de verschillende Bondfilms wel gezien, maar het is pas sinds Daniel Craig Bond vertolkt dat ik er telkens ook écht naar uit kijk.

Want de haters hebben gelijk: de verhaallijn was belabberd, de film was bij momenten erg (Bond) clichématig en na een uur of twee mocht de actie misschien wel gewoon stoppen. Maar toch raad ik jullie allen Spectre van harte aan. Want de huidige Bond is complexer dan vroeger (Hij houdt nog steeds van vrouwen, drank en actie. Máár de huidige Bond heeft ook gevoelens en is meer mens geworden in vergelijking met het verleden), de actiescènes zijn traditiegetrouw spectaculair en het is gewoon heerlijk je even 2,5 uur in die wondere, donkere wereld van Bond te dompelen.

Toch een paar kleine bedenkingen:

 • Aan Kinepolis Brugge; was die pauze van tien minuten halverwege de film écht nodig? Op dat moment zat ik helemaal in het verhaal en ik heb me er aan dood geërgerd.
 • Aan de makers van Bond; kon Monica Bellucci niet meer dan die vijf minuten krijgen? Het is een fantastische actrice die wat mij betreft best een grotere rol had mogen krijgen. (Wat een misleidende pers; Bondgirl was gezien de geringe speeltijd toch wat overdreven)
 • Aan Mister Bond zelve: de geruchtenmolen draait. Laat het waar zijn en doe er minstens nog eentje bij! Want jij bent de beste, de mooiste en meest prachtige Bond ever!

                         Gaan jullie kijken?

14 comments

 1. Wij gaan niet kijken, ben absoluut geen bond-fan.Maar we zijn wel gaan kijken dit weekend naar “d’Ardennen” met vooral geweldige acteerprestaties van Kevin Janssens. Het was heel spannend met een verrassende plot.

  Like

 2. Ik vond na Skyfall dat het verhaal klaar was. Dus eigenlijk was ik verbaasd toen er nog een Bondfilm uit kwam. Skyfall vond ik prachtig dus ik ben een beetje sceptisch over de nieuwe, ik hoorde niet zo’n goeie reviews. Jij doet me nu weer twijfelen of ik zou gaan. Wat de pauzes betreft: Kinepolis doet dat praktisch altijd, ze moeten verdienen aan de snacks in de pauze hé.

  Like

 3. Ik wil Spectre wel graag zien, maar ik hoor steeds ietwat teleurgestelde reacties. Ik denk dat ik gewoon ga wachten tot hij op dvd uit is…

  Like

 4. Het is ook niks voor mij. Mijn man zei dat Skyfall één van de beste films was en toen die onlangs op tv was, vond ik er maar niks aan. Het zal dus echt gewoon mijn genre niet zijn denk ik.

  Like

 5. Wij zijn vorige week vrijdag geweest en ja, helemaal met je eens, zo jammer dat Monica Belucci maar zo kort te zien was en ja, Craig mag van mij er nog gerust een stuk of wat gaan maken! Ik vond de film trouwens wel minder spectaculair dan Skyfall maar dat neemt niet weg dat het nog steeds een goede film is!

  Like

 6. Ha, wij zijn gisteren ook gaan kijken! We vinden Craig wel een fantastische Bond 🙂
  Ik deel je mening over de film grotendeels… wij vonden het eerder een tragere film met minder actie…
  Monica had idd beter benut kunnen worden… was een beetje een verdwaald stukje verhaal in de film.
  Wij zijn wel ENORME fans van Christopher Waltz… die man is een klasbak, geweldig!
  🙂
  Ps: in Utopolis gelukkig geen pauze 🙂

  Like

 7. Ik twijfel. Ik vond Casino Royale top. En ik was in het verleden absoluut geen Bond fan, maar idd Daniel Craig gaf het karakter diepgang. En kan, in tegenstelling tot zijn voorganger Pierce Brosnan, echt acteren 😉. Maar van Quantum of Solace begreep ik de ballen en Skyfall vond ik dan weer te veel actie en te weinig verhaal. Maar als er één ding is wat ik sowieso goed ga vinden aan Spectre, dan zijn het de opening credits. Wat een topsong van Sam Smith seg!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s