K3 zoekt K3: Falderie stemt voor Demi

K3 zoekt K3, demi

In maart kondigden Karen, Kristel en Josje hun afscheid van K3 aan. Een trieste dag voor de kindermuziek. Maar geen nood: Studio 100 zou Studio 100 niet zijn als ze niet een prachtplan achter de hand hadden. Want K3 is eigenlijk gewoon een format en de huidige dames zijn perfect vervangbaar. Zo werd K3 zoekt K3 geboren! Net als bij de vorige zoektocht (toen Kathleen het voor bekeken hield) is het ook nu weer een groot televisiesucces.

Ouders van kleine kinderen hebben een perfect excuus om te kijken. Mensen zoals ik bekennen dan met het schaamrood op de wangen dat ze stiekem op vrijdagavond wel eens naar het VTM-programma durven zappen. Want geef nu toe: ook al ben je geen fan van K3, het is toch gewoon leuke televisie? En dat Gertje ook van de partij is, maakt de fun alleen maar groter.

Deze week was er even heisa: Studio 100 zou al bezig zijn om brooddozen te bedrukken met de nieuwe K3. Lauren, Jindra en Hanne zouden met hun hoofden op de nieuwe brooddozen prijken. Laat ons hopen dat het niet waar is. Mijn favorieten zijn Jindra (omdat ze toch niet zó arrogant blijkt te zijn), Marthe (omdat ik vind dat je mede-Kontichnaren moet steunen) en Demi (omdat ik vind dat een beetje stout zijn ook moet kunnen – En is Josje dan zo’n braveke misschien?)

Chauvinistische Belgen zullen het wellicht niet met me eens zijn. (Want zowel Jindra als Demi zijn rasechte ollanders)

Wie mag er van jou de nieuwe K3 vormen? Of vind je het gewoon dikke zever?

Foto: Medialaan

Advertentie

13 comments

 1. Awel ik kijk ook graag. Is pure ontspanning! Ben wel niet zo goed mee met de kandidaten. Heb wel een voorkeur voor Vlaamse kandidaten , ik hoor VLaams liever dan Hollands!

  Like

 2. Ik kijk af en toe stukjes – als de kindjes thuis zijn (want dan heb ik een excuus) of online. Want het lief vindt het maar een domme boel. Toegegeven, ik pink al eens een traantje weg. Maar de zangprestaties vind ik bij velen ondermaats. Ik heb echter te weinig gekeken om een echte favoriet te hebben. Maar zeker niet Hanne.

  Like

 3. Ik ben blij dat jij zegt dat er meer dan eens wordt vals gezongen, ik vind het soms niet om aan te horen. Maar dan zegt de jury dat het zo mooi was… Bij al die andere zangwedstrijden heb ik dat ook. Soms denk ik dat ze in de studio iets anders horen dan wij voor de tv.

  Like

 4. Ik kijk halve afleveringen met een half oog, met als excuus dat ik betrokken partij ben als mama van twee kindjes onder de drie 😉 Ik kan me wel vinden in je keuze.

  Like

 5. Pfff… rottig! Ik wou Demi ( 🙂 ) en Marthe erin – en dan nog iemand.
  Mijn vrees is altijd al een beetje geweest dat het Hanne, Klaasje (of Jindra) en (gelukkig) Marthe zouden zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s