Zie ze doen – Falderie viert haar verjaardag

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: Falderie vierde haar 29ste verjaardag. En dat hoop ik nog lang te doen. Sommige mensen stoppen op een bepaald moment met het vieren van hun verjaardag, maar tot die groep ga ik liever (nog) niet behoren. Niets zo fijn als een moment waarop je een hele groep mensen die je graag hebt, weer eens ziet. Sommige vrienden zie ik niet veel. Omdat ze verder wonen, omdat we allebei druk aan het werk zijn, omdat het er gewoon niet altijd van komt. Dan is zo’n verjaardagsmoment hét ideale moment om elkaar toch weer eens te zien en om gezellig bij te praten. Kortom: de afwezigen hadden ongelijk!

Als locatie koos ik dit jaar voor The Atro, een topplek in Antwerpen! Ik schrijf er eerder al eens over: hier. Het was de perfecte plaats om met allemaal samen te komen. We werden bovendien ook verwend met heerlijke hapjes.

En bij een verjaardag horen ergens natuurlijk ook cadeautjes. Ik kreeg een paar heel fijne en ook verrassende dingen. Bedankt lieve vrienden!

Een cadeautje waar ik vandaag al geniet van heb gehad: een cd met Vlaamse klassiekers. (I know…. Fout kantje van mij…) Hierboven een klassieker die ik vandaag in de auto terug herontdekt heb: Zie ze doen van Niels William. Uit een tijd dat Niels William zelf nog zong en er van K3 nog lang geen sprake was…

Vieren jullie je verjaardag nog steeds elk jaar?

20 comments

 1. ’t Zal wel zijn! Volgende week is het mijn beurt, en ik heb nochtans vorig jaar m’n 30e gevierd. Verjaardagen blijven toch leuk, alé vind ik toch. Een jaar langer geleefd is 265 dagen ervaringen rijker!
  Als je cadeautjes gekregen hebt waarvan je vindt dat iedereen ze zou moeten hebben: deel gerust 😉
  Enne een late happy birthday to you!

  Geliked door 1 persoon

 2. [ “Vieren jullie je verjaardag nog steeds elk jaar?” ]

  Ik ben daarvan afgestapt en vier voortaan elk halfjaar mijn verjaardag.
  En dan nu ernstig: verjaardagen worden alhier niet gevierd wegens “een dag als een ander”. Doch elk zijn goesting, dat spreekt. 😉

  Ik wens je wel een dikke proficiat met je 29 lentes! If I could turn back time…

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik vind verjaardagen belangrijk en fijn, nog liever voor iemand anders dan voor mezelf… Heb in maart voor wederhelft weekend in elkaar gestoken, heel fijn om te doen 🙂 gefeliciteerd!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik vier hem ook nog altijd met veel plezier. Ik hou gewoon van die cadeautjes en mijn man en ik gaan dan ook lekker eten of we doen iets leuk. What’s not to like 😊? Dit jaar is het er niet van gekomen om het met vrienden te vieren. Een trouwfeest te plannen toen 😉, maar volgend jaar hoop ik dat zeker opnieuw te doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. oh ja hoor! Wij vieren onze verjaardagen met familie en vrienden. Dan houden wij opendeur en is iedereen welkom voor een hapje en drankje. En als onze verjaardag in het weekend valt, dan loopt zo’n feestje wel eens lang uit… 😉
  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Valerie!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik blijf mijn verjaardag ook vieren hoor, zelfs op m’n 32ste!
  Ik ben ook een hele grote fan van Vlaamsche Schlagers uit de periode van Tien om te Zien… Niks mis mee 😉

  Like

 7. Ik denk niet dat ” Zie ze doen” door Miguel Wiels gecomponeerd werd, de tekst is van hem maar het liedje staat op een cd van Tarkan (Turkse zanger) die wij reeds hebben sinds 1993…ere wie ere toekomt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s