Van spaghetti met mayonaise tot culinair genieten

bistro bruut, brugge, culinairFalderie was afgelopen woensdag jarig. Er wordt wel eens gezegd dat het onbeleefd is een dame naar haar leeftijd te vragen. Ik vermoed dat die regel niet telt voor vrouwen onder de dertig. Voorlopig mogen jullie mijn leeftijd dus nog wel weten: Falderie werd afgelopen woensdag 29. Wat meteen ook betekent dat ik nu mijn dertigste levensjaar ben ingegaan. Hopelijk volgen er dit jaar weer minstens evenveel leuke momenten als het vorige.

Het feestje met de vrienden (en familie uiteraard – nee nee ik vergeet jullie niet! ;-)) volgt pas volgende week, maar op mijn verjaardag zelf werd ik al door de man getrakteerd op een heerlijk etentje. Gelukkig voor hem – en voor mezelf – heb ik al een heuse transformatie ondergaan als het op eten aankomt. Ik verwees ooit al eens naar de fase waarin ik spaghetti met mayonaise at. Nu kan ik echter met de hand op het hart zeggen: Falderie lust tegenwoordig écht veel.

Het was dan ook echt genieten van een heerlijke menu bij Bistro Bruut in Brugge. Bruut is een kleine, klassevolle maar tegelijk ook heel gezellige zaak in hartje Brugge. We kozen voor de viergangenmenu en kregen onder andere paling, langoustine en patrijs op ons bord geserveerd. Een heel verfijnde en lekkere keuken. Ik kan jullie een bezoekje in Bistro Bruut alleen maar aanbevelen. Wij gaan zeker nog eens terug!

8 comments

  1. Brrr… spaghetti met mayonaise. 😉 Nu, paling lust ik ook niet. Marianne wel. De naam van de Bistro spreekt me wel aan. Als we nog eens in Brugge geraken, is dat een tip om te onthouden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s