As We Speak # 5

nice, cote d'azur

De laatste As We Speak dateert alweer van augustus. Tijd dus voor een nieuwe update.

 •  Lezen: gaat weer iets trager dan in de zomervakantie. Ik las nog “Als je het licht niet kunt zien” (Een aanrader!) en “Model | Your Body” (Leuk als je van dat soort onderwerp houdt). Dadelijk kruip ik in een lekker warm badje en begin ik aan het boek voor de leesclub: “De Witte Veer“. Ik verwacht er veel van!
 • Sporten: Helaas minder goed nieuws op dit front. Het lopen zit even in het slop. Ik had een onverklaarbare pijn aan mijn rechterknie. Dat is intussen over maar nu zit ik weer met een vervelende verkoudheid. En ik ben wel zo’n enorme seut: ik kan pas sporten als ik me écht helemaal ok voel.
 • Reizen: Ik ben mijn familie achterna gevlogen naar het Zuiden van Frankrijk. Ik ontdekte er Nice, Cannes en Saint-Paul-De-Vence. Prachtige streek waar ik zeker nog eens opnieuw naartoe wil. Want er zijn nog zoveel leuke plekjes te ontdekken!
 • Studie: In mijn vorige As We Speak sprak ik over het voornemen om een cursus te gaan volgen. Daar is voorlopig nog niet al te veel van in huis gekomen. Al volg ik nu wel de Facebookpagina van Biovita om later dit jaar hopelijk met Kelly eens een kookcursus te gaan volgen.
 • Feest: Volgende week word ik 29 en dat moet uiteraard gevierd worden. Ik heb een leuk café in Antwerpen gevonden waar ze ons een avond onderdak willen geven. Ik kijk er al naar uit! (Ook voor onze eerste huwelijksverjaardag willen we een feest geven – voor alle vrienden – maar op dat vlak staan we voorlopig nog nergens)
 • Televisie kijken: Is de laatste weken erg saai. Vergis ik mij, of zijn er gewoon bijna geen leuke programma’s die momenteel worden uitgezonden. Ik probeerde Bevergem, maar dat vond ik ongelofelijk plat en onnozel. Van de nieuwe Vlaamse lichting kan enkel T. me écht overtuigen.

24 comments

 1. Ik kan ook enkel lopen als ik me helemaal 100% voel… 🙂 maar ik merk dat de vakantie er geen goed aan gedaan heeft, k moet er dringend terug in vliegen… B is weeral keigoe aan het trainen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vond Bevergem zalig vanwege het west-vlaams en de sketches, maar ik vrees dat de verhaallijn pover zal zijn. Ik snapte er de eerste aflevering alvast niet veel van.
  Voor de rest kijk ik zelden tv.
  Sporten, ja, dat heb ik ook alweer even overgeslagen. Manjana dan maar.

  Like

 3. Met ‘Bevergem’ verkoopt de VRT de zoveelste portie gebakken lucht, vrees ik. En dat uit de mond van een rasechte West-Vlaming, jawel.

  Like

 4. Bevergem wordt fantastisch, al moet je niet meer verwachten dan een persiflage van wat dorpsgenoten bijeen en vreemde feestjes. Ik heb mee gefigureerd en het was een fantastische ervaring.

  Like

 5. ik heb bevergem gemist….maar ik heb echt nog teveel series op dvd die dringend binnen moeten in de bib. En mijn serie-taak-spanning is: 1 aflevering van 40 minuten of 2 van 20 minuten….je zou dringend eens een goeie post moeten schrijven of goeie series. Voila, een commando’ke 😀

  Like

   1. Geen idee eigenlijk… ’t Zien er sympathieke jongens uit en ze zijn ongetwijfeld ook heel bekwaam in wat ze doen. Maar om de een of andere onverklaarbare reden heb ik er gewoon niets mee. Misschien net omdat ze te sympathiek en te altijd-goedgezind-zijn ofzo…

    Like

 6. het is maar goed dat je afgelopen weekend niet in Zuid-Frankrijk was…
  Bevergem moet ik nog bekijken, maar het ziet er nu al uit dat er verschillende meningen over zijn. Vooral de Westvlamingen vonden het goed merk ik… 😉

  Like

 7. Thank god for Netflix dus.

  Als het je kan motiveren: ik ben dit weekend gestart op mijn koersfiets! Catch me if you can! 😉

  Het blijft precies nog even wachten op die kooklessen. Facebookpagina blijf ook ik in de gaten houden!

  En hoera voor feetjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s