25 Questions Tag

qu

Inge van La vie en Mama gaf me de 25 questions tag door. Bedankt Inge! Moest je haar nog niet kennen: check zeker eens haar blog. Ik ga er vaak en graag lezen. Hier gaan we dan!

1. Heb je huisdieren?

Nee. Dat zit er ook niet meteen aan te komen. Katten vind ik best snoezig bij een ander, maar in mijn huis liever niet! (Op andere diersoorten zit ik nog minder te wachten overigens)

2. Noem drie dingen op die het dichtst bij je zijn.

GSM, handtas en een blikje cola.

3. Hoe is het weer nu?

Donker en druilerig. Lekker herfstweer, hoewel het eigenlijk nog zomer is. Maar dat kan me niet zoveel schelen. Die zomerschoenen smijt ik met plezier in de kast en met enthousiasme trek ik mijn botjes weer aan!

4. Rij je met de auto?  Zo ja, heb je al eens een ongeluk gehad?

Ja, ik rijd met de auto en dat doe ik ook graag. Ik heb al wel eens een accidentje gehad. *hout vasthouden* Bij mensen, huizen of dieren heb ik gelukkig nog nooit schade aangericht. Andere auto’s of palen zijn daarentegen niet altijd even veilig voor mij.

Alle gekheid op een stokje: beroepshalve zit ik dagelijks in de wagen. Het is dus wel al eens gebeurd dat ik een ongeval had. Gelukkig bleef dat altijd beperkt tot wat blikschade.

5. Hoe laat was je deze morgen wakker?

Vandaag was ik een vroege vogel want ik was er al om zeven uur uit!

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Deze ochtend. Proper meisje hier…

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Normaal gezien zouden we afgelopen week naar Le Tout Nouveau Testament gaan kijken. We bleven echter gezellig plakken in Parazzar en geraakten niet op tijd in de cinema. Hopelijk gaan we toch eens kijken voor de film uit de zalen is.

Dus…de laatste film die ik heb gezien. Dat moet Mr. & Mrs. Smith zijn geweest. Vorige week speelden ze die op de televisie. Ik moest toch even aan Jennifer Aniston denken…

8. Wat staat er in je laatste sms’je?

Een smsje van mijn zus. Om me op de hoogte te houden van haar allereerste echte sollicitatiegesprek na het afstuderen. Allemaal fingers crossed he!

9. Wat is je ringtone?

Beetje cliché misschien: het geluid van een oude telefoon.

10. Ben je al eens in een ander land geweest?

Uiteraard. Ik denk dat het moeilijk wordt om iemand in blogland te vinden die nog nooit in het buitenland is geweest. Frankrijk en Nederland zijn de landen waar ik al het meest ben geweest. Maar we gingen ook al eens een stukje verder met Italië en veel verder met Cuba en Aruba. Op mijn wishlist staat het in mijn ogen erg exotische Rusland. (En die mislopen trip naar Polen van afgelopen zomer zou ik ook graag nog inhalen)

11. Hou je van sushi?

Niet speciaal. Ik lust het wel, maar geef mij maar de Vlaamse boerenkost!

12. Heb je ooit medicijnen geslikt om sneller in slaap te vallen?

Nee.

13. Waar doe je je boodschappen?

Ik ben een trouwe bezoeker van Delhaize. Omdat ik de winkels ken en ze het meest praktisch vind. (Maar dat is vooral uit gewoonte zeker?)

14. Heb je broers en zussen?

Ja, één jongere zus waarover hierboven al sprake was! 🙂

15. Heb je een computer of een laptop?

Een computer, bestaat dat nog? Ik werk al jaren op een laptop!

16. Hoe oud zal je zijn de volgende keer dat je je verjaardag mag vieren?

Ik zal dan hopelijk mijn 29ste verjaardag kunnen vieren. Hoe, wat of waar moet ik nog eens bekijken.

17. Draag je een bril of lenzen?

Lenzen, bijna altijd. De dag dat ik mijn bril in de kast mocht laten, was ik dolgelukkig. Wat haatte ik dat ding!

18. Verf je je haar?

Nog niet, maar ooit komt de dag… Ik hoop dat nog even te kunnen uitstellen, want naar de kapper gaan staat niet bij mijn favoriete bezigheden.

19.Wat ben je vandaag nog van plan?

Vanavond gezellig gaan eten met Els en wat bijkletsen. ’t Is weeral veel te lang geleden dat we elkaar nog zagen!

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Euhm… Daarvoor moet ik diep in mijn geheugen graven… Vorige week, toen ik tegen een muur liep en het bloed uit mijn teen spoot. Of telt dat niet als echt huilen?

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?

Ik eet alleen Pizza Hawaï!

22. Eet je liefst een hamburger of een cheeseburger?

Een hamburger dan maar. Ik ben namelijk een moeilijke eter en gruwel van gesmolten kaas. (Behalve op croque monsier!) Als ik naar een fastfoodketen trek, eet ik meestal Chicken Dips of Chicken Wings.

23. Heb je al eens een nachtje doorgetrokken?

Ja, maar ik moet bekennen dat dat echt al lang geleden is. Toen de dieren nog spraken en ik ’s nachts nog in Antwerpen te vinden was.

24. Wat is de kleur van je ogen?

Blauw.

25. Merk je het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?

Daar ben ik zeker van. Meer nog, enkele jaren geleden hebben we het eens getest: ik kon zelfs Cola, Cola Light en Cola Zero uit elkaar houden!

Inge zei het ook al: heel wat bloggers hebben deze tag al ingevuld. Ik ga dus niemand meer taggen, maar als je hem nog niet hebt ingevuld en je hebt er zin in: zeker doen!

10 comments

  1. Misschien neem ik hem wel eens als ik goesting heb om te bloggen ( en dat is niet vandaag wegens pijn aan mijn ogen ) en als ik geen inpiratie heb. ( Wat de laatste tijd vaak gebeurt, het bloggen staat op een laag pitje ) Fijn weekend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s