Voor alle culinaire lekkerbekken: Antwerpen Proeft

antwerpen proeft

Wie nog inspiratie zoekt voor een leuke activiteit dit verlengd weekend: nog tot en met zondag slaat het culinaire festival Antwerpen Proeft de tenten op aan de Waagnatie. Een absolute aanrader voor wie houdt van lekker eten in een leuke sfeer. Traditiegetrouw komen er weer heel wat topchefs en toprestaurants naar Antwerpen Proeft: Wout Bru, Viki Geunes, Pierre Marcolini,… Voor relatief weinig geld kan je van hun lekker eten komen proeven. ’t Is eens wat anders, nietwaar?!

De foto hierboven is een artikel dat ik recent schreef voor BO Magazine. Een vooruitblik op Antwerpen Proeft en een kort interview met Nick Bril van The Jane. Helaas hebben zij kort van tevoren forfait gegeven voor Antwerpen Proeft, dus hem zal je er niet aan het werk kunnen zien.

7 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s