Kris10 gaf me de Liebster Award!

liebster-award

Leuk! Ik kreeg een Liebster Award van Kris10. Dat is een award om meer aandacht voor kleine blogs te genereren en bloggers hun netwerk uit te laten breiden. Ga zeker eens bij haar lezen. Ze tovert met haar schrijfsels altijd een glimlach op mijn gezicht!

Hier gaan we met enkele van de vragen:

Wanneer en waarom ben je beginnen bloggen? Als ik me niet vergis ben ik in 2004 beginnen bloggen als AnnaStesia. Ik studeerde toen journalistiek en in die tijd hadden zowat al mijn klasgenoten een eigen blog. Blogs waren een opkomend fenomeen en nieuwsgierig als we waren sprongen we mee op de kar. Ik heb dat enkele jaren gedaan, maar na een jaar of vijf ben ik ermee gestopt. Mijn blog was toen héél persoonlijk en ik begon me er wat ongemakkelijk bij te voelen. Privacy werd ineens toch belangrijker voor me. Intussen zijn we enkele jaren later. Ik heb enkele jaren freelance geschreven voor de Streekkrant en de Zondag. Veel geschreven die eerste jaren. De laatste maanden is er helaas iets minder werk omdat enkele pagina’s zijn geschrapt. Iets meer tijd en de kriebels om te bloggen kwamen terug. Een paar babbels met collega Kelly over bloggen later dacht ik: ach wat, ik begin weer en we zien wel waar we uitkomen en of ik het volhoud. En geloof mij, ik vind het weer heel plezant! Al bewaak ik de grenzen van de privacy iets meer en vertel ik hier zeker niet meer alles. (een man die een gruwelijke hekel heeft aan social media etc heeft daar zeker ook iets mee te maken!)

– Mogen we de trouwoutfit zien? Alsjeblief Omdat je het zo lief vraagt! 😉 Staat er misschien niet helemaal op, maar het geeft jullie toch al een impressie…

blogfoto1

En dan nog 4 keer snel kiezen

–          Antwerpen of Brugge. Antwerpen, zonder enige twijfel. Waar ik woon voel ik me intussen al lang thuis. Maar de stad Brugge geeft me dat thuisgevoel niet. Het voelt nog steeds aan als een (weliswaar aangename) vreemde. In Antwerpen op het Zuid ken ik elk hoekje of steegje. Hier heb ik nog steeds moeite om de Markt te vinden.

–          Zoet of hartig Hartig. Op restaurant zal ik zelden kiezen voor een dessert. Of het nu gaat over chocolade, taart,.. Er zijn maar weinig zoetigheden die ik écht graag lust.

–          Een citytrip of een natuurvakantie. Een citytrip. Al kan ik de laatste jaren ook wel van de rust genieten. Maar alleen maar natuur en geen cultuur is niet aan mij besteed.

–          Heel de zomer lang elke dag een regenbui of wekenlang een hittegolf. Geef mij maar de regen. Té warm vind ik echt verschrikkelijk. Niets zo leuk als een knetterend onweer en felle bliksem. Zolang je veilig en warm binnen zit.

Ik heb hiermee niet alle vragen beantwoord. De overige hou ik voor latere blogposts!

12 comments

 1. Proficiat met de award! Blij dat je terug begonnen bent met bloggen want ik vind je schrijfsels heel fijn!
  Vroeger (we spreken ondertussen van bijna 15 jaar geleden!) was mijn blog ook vrij persoonlijk. Nu een pak minder, al heb ik daar met de Boost Your Positivity toch wel eventjes verandering in gebracht.
  Geef mij maar Antwerpen om te shoppen, voor de rest kan Brugge er mee door. 😛

  Like

 2. Ja, 2004… wel grappig als ik er aan terug denk en aan de begin blogs, dat we elkaar al van toen kenden 🙂 Ik snap je schrijven hierover volledig. Ik was het een paar maand geleden toen ik je hier op WordPress vergeten, al klonk je vorige blognaam bekend in de oren 🙂

  mooie foto 🙂 en leuk logje om te lezen 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s