As We Speak #2

Exact een maand geleden schreef ik mijn eerste As We Speak. Tijd voor een update!

– Lezen: toch weer terug gestart. Deze maand Het Bestand van Arnon Grunberg en “Bewijs het maar” van Rudy Soetewey gelezen. Twee aanraders. Al vond ik Het Bestand heel raar eindigen.

– Sport: aan die powerplatesessies ben ik nog niet begonnen. Intussen zit ik wel al halverwege mijn de sessies skiën. Intensief, pijnlijke spieren maar wel leuk. Al vraag ik me af hoe ik op echte sneeuw zou reageren… Paniekaanvalletje?! Maar dat lopen moet ik wel weer terug opnieuw oppikken.

– Bezig met: dat geheimpje van de vorige As We Speak heb ik jullie intussen al verteld. Tien dagen geleden ben ik getrouwd. Het was een prachtige dag! Geen nieuwe grote plannen in het verschiet!

– Televisie: Weinig tijd om televisie te kijken. Nog steeds The Blacklist aan het volgen, net als Person of Interest en Stalker. Net ook ontdekt dat ik een maand achtersta met een of andere soap die ik volg. (Te genant om de titel hier te vermelden ;-)) Dilemma: wissen of toch nog inhalen?!

– Reizen: eind april weten we nog steeds niet waar naartoe tijdens de zomervakantie. Vorig jaar beslisten we drie dagen voordien, dit jaar zou ik het toch wat beter willen organiseren. Maar waarheen?!

13 comments

  1. Ohh skiën! Op een ronddraaiende mat of op kunstsneeuw? Ik had een cursus op zo’n mat gedaan en vervolgens stond ik doodsangsten uit op de berg haha. Maar ik ben nogal angstig aangelegd. Jij doet net vast beter 😉

    Like

  2. het getrouwde leven zal wellicht weinig verschil maken met de periode ervoor zeker?
    Wij weten wel dat het deze zomer richting Nederland zal gaan, en dat er zal gefietst worden… 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s