Het is gebeurd!

boeket

Donderdag was het dan eindelijk zover. Na een heel korte voorbereidingsperiode stapte Falderie in het spreekwoordelijke huwelijksbootje. Het was een wondermooie dag. ’s Ochtends werd ik verrast door de aanstaande met het mooiste huwelijksboeket dat je je kan voorstellen. (zie foto boven) Naast het boeket hadden ook alle aanwezige mannen een corsage van dezelfde bloem. Helemaal in het begin speelde het idee om gewoon in jeans naar het stadhuis te stappen, er niets speciaals van te maken. Zo is het echter niet gegaan. We hebben het helemaal gedaan zoals het hoorde, op enkele details na. Zo sliepen we de nacht voordien wel in hetzelfde bed. (we konden de bruidegom toch ’s ochtends niet helemaal van Brugge naar Kontich en weer terug laten rijden?)

Onze trouwdag in een notendop: 11 u op het stadhuis waar vier lieve collega’s helemaal onverwachts ook opdaagden (nog eens merci, dat was écht een leuke verrassing!), vervolgens een aperitiefje in restaurant Pergola (met een ongelofelijk mooi uitzicht), daarna zowaar een overheerlijk etentje in De Karmeliet (trouwen doe je tenslotte niet elke dag he!) om tot slot nog af te zakken met de familie naar huis waar ons nog een lekkere kaasschotel stond op te wachten.

Traditiegetrouw volgt dan de romantische huwelijksreis. Wel, die houden we voor later. We zijn wel een paar dagen naar de stad van de liefde afgezakt. Ik moest in Parijs toch even het blijde nieuws aan Jim Morrison gaan vertellen?! Om maar te zeggen: enkele dagen na het huwelijk zijn we Père Lachaise gaan bezoeken. En nu ik dat typ, vind ik het toch een beetje vreemd klinken…Direct na een trouw naar het kerkhof… Laat ons hopen dat dat héél langetermijnplanning mag zijn…

foto 2

22 comments

  1. Proficiat ! En goed dat je aan Jim Morrison gedacht hebt. 🙂 We hebben vorig jaar ook rondgewandeld op Père Lachaise en vonden er zijn graf, een beetje in de verdrukking.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s