Vaarwel Karen, Kristel en Kathleen…euhm Josje!

K3Een aanslag in Tunesië, verkiezingen in Israël. Het lijkt allemaal even niet meer zo belangrijk na de persconferentie van Studio 100. K3 stopt ermee in zijn huidige formatie.

In 2009 leek het sprookje al eens uit toen Kathleen, zij-die-de-prins-wel-wilde-kussen, Aerts opstapte. Die leemte werd, na een uiterst succesvolle zoektocht op televisie, wonderwel ingevuld door de Hollandse Josje Huisman.
K3 gaat nu door, maar zonder Karen, Kristel en Josje. Dit betekent voor mijn generatie het werkelijke einde van K3. Behalve voor zij die kinderen hebben. Die gaan wellicht mee op de golven van een vernieuwde K3. Want, laat ons eerlijk zijn: al wat Studio 100 aanraakt, wordt goud. Zo ongetwijfeld ook met de nieuwe K3.Zelf ben ik eigenlijk net iets te oud om echt fan van K3 te zijn geweest. Toch heb ook ik mijn persoonlijke herinnering aan het trio. Ik zat op het Kontichse Sint-Ritacollege in de refter. Niets wees erop dat er iets stond te gebeuren. Tot plots Karen, Kristel en Kathleen onze refter binnenstormden om… het dragen van een fietshelm te promoten. We wisten niet goed wat we ervan moesten denken: blij zijn om een onverwachts optreden van een populaire groep? Of waren we te oud en te cool voor K3? Het zal me in elk geval altijd bijblijven dat we het over één ding wel eens waren: die fietshelm, dat is niet cool! (maar wel functioneel uiteraard…)

9 comments

 1. Gertje heeft dat goed gezien! Een eeuwig durend concept. Om de 15 jaar een nieuwe rosse, blonde en zwarte en hij moet zijn merchandising niet eens aanpassen. Je moet het maar doen hé!

  Like

 2. Ik was er vroeger toch wel een beetje “fan” van en als kleuterleidster nog altijd 😉 anders ben ik niet mee met de kids 😀 ! Tis spijtig maar inderdaad tis 1 en al show want nu kan vtm ook weer een nieuw programma brengen enzo …

  Gertje heeft het inderdaad mooi gezien, maar ik gun het hem wel 😉 hij maakt alle kids blij met alles wat hij doet en wat wil nen mens dan nog meer ?

  Like

 3. Ik vind het ergens wel jammer. De iets jongere kinderen gaan wel snel wennen aan een nieuw trio maar voor onze generatie en de oudere kinderen zal het toch een beetje écht het”einde” zijn… Ik vraag mij trouwens af wat er waar is van het verhaal die vandaag in de kranten kwam ivm dat contract van Josje. Als zij echt maar zo weinig verdient dan vind ik dat wel behoorlijk schandalig!

  Like

 4. Het zat er ooit aan te komen… maar ik vind het allemaal een beetje overdreven dat er een nieuwe K3 moet samengesteld worden… heeft niemand van Studio 100 inspiratie om een nieuwe groep of concept te bedenken???

  Like

 5. De investeringen die ze in de huidige liedjes gestopt hebben zullen alsnog renderen in de toekomst, want geef toch, van al die hits, daar kunnen we toch het meeste ook van meezingen? En of dat nu door karen, kristel of josje is…Nobody cares 😀

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s