Instagramsukkeltje gaat naar Blogbrunch

danone

Februari was een fijne blogmaand. Dat had voor een groot stuk te maken met Danone en hun #Boostyourpositivity. Afsluitend had dit sympathieke bedrijf samen met twee fijne bloggers een heuse brunch in elkaar gestoken. En daar wilde Falderie uiteraard heel graag bij zijn.

Samen met Kelly trok ik naar Gent voor een hele fijne namiddag. Helaas te kort om met iedereen te kunnen praten. Laten we dus hopen dat hier spoedig een vervolg op komt, want het smaakte – figuurlijk én letterlijk dankzij de heerlijke brunch – absoluut naar meer!

Maar wat heeft dat Instagramsukkeltje in hemelsnaam met die brunch te maken, denkt u nu misschien? Ik had al een tijdje Instagram maar deed er eigenlijk niets mee. Dankzij Boostyourpositivity heb ik enkele weken lang intensiever op Instagram vertoefd. Stilaan begin ik het te appreciëren, wat een leuk medium! Maar op dat vlak ben ik werkelijk een hopeloos sukkeltje. Terwijl andere mensen tussen de gesprekken door blijkbaar vlot enkele foto’s op hun Instagram smeten, bleek ik na de brunch exact nul foto’s te hebben genomen. Gewoon niet aan gedacht. En wat ben je met Instagram als je er geen foto’s op zet?! Ik heb duidelijk nog een lange weg te gaan… En jullie? Zitten jullie ook op Instagram?

(Wie mij zou willen terugvinden op Instagram, ik heet daar falderie86!)

23 comments

 1. Ikke niet. Ik heb ooit een tijdje op snapchat gezeten, maar ik vond het niet opportuun dat ik de wereld bleef verblijden met selfies. Op mijn leeftijd kan dat niet meer altijd en overal vind ik… Misschien moet ik instagram eens proberen? Maar voorlopig blog ik gewoon, en facebook en pinterest en twitter….;) Het was leuk om jou daar te zien trouwens.

  Like

 2. Ik heb geen instagram, maar kan me voorstellen dat het even wennen is. Opeens foto’s moeten maken van je eten etc haha! Er zijn zoveel platforms, kost allemaal zoveel tijd ook, voorlopig maak ik maar geen insta account aan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ken het gevoel. Hoe vaak ga ik ergens naartoe om dan te ontdekken dat ik er geen enkele foto van heb. Deze keer ben ik er echt bewust mee bezig geweest, anders had ik er ook weer geen. Heeft te maken met dat ik liever met het moment bezig ben dan er foto’s van te nemen. Maar dan kom je thuis en heb je enkel droge tekst voor je blog. Daarom dat ik het nu meer probeer te doen 😊!

  Like

 4. Ik heb twee foto’s geïnstagramd (is dat een woord?) tijdens de brunch. Maar het moest heel vlug gaan… Ik zoek je straks nog eens op Instagram! Denk niet dat ik jou gesproken heb op de brunch, of wel?

  Like

 5. Ik heb ook nog maar recent een account aangemaakt… Omdat ik geen herkenbare foto’s op mijn blog wil, is het alternatief om ze in private te delen met mensen die ik kies. Maar het is ook nog zoeken hoor! Er zijn dagen dat ik niks post en er zelfs niet naar kijk en er zijn dagen dat ik twee of drie foto’s post. Mij gaat het er vooral om dat het allemaal nog plezant moet blijven. Als ik mezelf moet gaan dwingen om dingen te doen dan doe pas ik er liever voor (mijn leven met twee kleine kindjes en een job en een blog is zo al druk genoeg). Dat is ook de reden waarom ik bv geen FB heb. Geen tijd en geen zin voor 🙂 Maar Instagram vind ik dus wel een leuk alternatief, vraag niet veel tijd maar ge moet er in het begin inderdaad wel aan denken 🙂

  Like

 6. Fijn je te verwelkomen op mijn Instagram!
  Ik heb tevens geantwoord op je berichtje dat je me naliet op mijn blog.
  Leuke blog heb je hier trouwens!
  Kelly was trouwens ook iemand die op mijn lijstje stond aan te spreken. Damn!
  Twee gemiste kansen alweer!

  Like

 7. Ik ben een instagramverslaafde, denk ik. Alhoewel, ik post niet elke dag. Voor mij is dat een soort fotodagboek van mijn leven. Voor mij ook de ultieme app in social media-land. Ik ben dan ook heel visueel ingesteld.

  Wat zondag voor mij nieuw was, is dat ik naar mijn normen wel heel weinig beelden heb gemaakt (zelfs niet met mijn iPhone). Maar zoals ik al aangaf: ’t is een teken dat het heel geslaagd was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s