Victor Glorieux & de Jammerklacht

victorNog eens een leuke podiumtip. Volgende week donderdag, 12 maart, speelt Vitalski met de Jammerklacht zijn nieuwste show Victor Glorieux. Zonder twijfel een gezellig avondje uit. Bovendien zijn de tickets ook niet zo ongelofelijk duur: voor veertien luttele euro’s kan u erbij zijn. En wie jonger is dan 26 of een A-kaart heeft moet zelfs maar elf euro neertellen. Wees nu eerlijk: een koopje, toch?

De Jammerklacht, dat zijn de twee leuke meisjes Lut Van Nooten en Morgane Vander Linden. Bovendien zijn ze niet alleen leuk, maar maken ze ook nog eens steengoede muziek. En Vitalski hoef ik u wellicht niet meer voor te stellen. Zijn blog lees je hier.

Zodus mensen, laten we er een gezellig avondje van maken, daar in de Arenberg! Tot dan?

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s