Uitgeverij Hollands Diep ziet het levenslicht

hollands diep

Afgelopen week zakte ik op donderdagavond naar Antwerpen af. In De Roma werd de nieuwe uitgeverij Hollands Diep voorgesteld. Voormalig uitgever van De Bezige Bij Robbert Ammerlaan kon het vak dan toch geen vaarwel zeggen en wil met Hollands Diep jaarlijks maximaal twintig nieuwe titels uitbrengen.

Enkele auteurs waren er afgelopen donderdag ook bij en lazen voor uit nieuw werk: Paul Baeten Gronda, Eimear McBride en Marnix Peeters. Muziek was er van harpiste Marjolein Vernimmen.

Een leuk avondje uit voor deze boekenliefhebber. Lezen jullie graag? Deel hier gerust enkele tips van boeken die ik zéker ook eens moet lezen!

Ik was in elk geval benieuwd naar het nieuwe boek van Marnix Peeters, de trapchauffeur. Wat hij daar voorlas, klinkt in elk geval veelbelovend. Ik interviewde hem onlangs voor De Streekkrant. Dat interview vind je hier.

5 comments

  1. Ik zit momenteel weer in een leesperiode. Ik las dit jaar reeds twee boeken van Arnon Grunberg (Tirza en De Asielzoeker), een boekje van Peter Verhelst (De Allerlaatste Caracara Ter Wereld) en momenteel ben ik aan het lezen in een (intrigerende!) roman van Soucy: Het Meisje Dat Te Veel Van Lucifers Hield. Ik kan ze je allemaal aanraden…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s