Cultuurtip 2: Falderie kijkt naar De Frivole Framboos

frivole framboos, peter hens, bart van caenegem

Zondag trokken we naar de Brugse Stadsschouwburg voor een optreden van De Frivole Framboos.

Allereerst: ik klaag soms over Brugge en het beperkte culturele aanbod. Waar ik echter niet over klaag is de schone Stadsschouwburg, die kan concurreren met de allermooiste culturele instellingen in ons landje. Prachtige zaal!

En ook een prachtig optreden! De Frivole Framboos is grappig, gevat en het zijn daarenboven nog eens twee topmuzikanten. De komende weken nog te zien in Ieper, Gent en Scherpenheuvel. En anders zeker in het achterhoofd houden voor later! Ik beloof u dat u het zich niet zal beklagen!

Voor De Streekkrant mocht ik beide heren afgelopen zomer interviewen. Dat interview leest u hier.

(Foto: Maandacht)

9 comments

  1. Misschien shame on me, maar het is werkelijk de allereerste keer dat ik van De Frivole Framboos hoor. Dringend tijd dat ik eens wat meer info ga inwinnen over dit duo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s