Tip Brugge & Omgeving 1: Il Sorriso Della Nonna

il sorriso della nonna, pizza, damme

Aangezien ik nu toch al eventjes in Brugge woon, begin ik stilaan een aantal leuke adresjes te kennen. Ziehier een eerste leuke tip: Il Sorriso Della Nonna.

Eerst kan ik u misschien over mijn kinderjaren vertellen: mijn ouders hebben op culinair vlak erg met me afgezien. Ik at zoveel dingen niet: spaghetti, pizza, lasagne; dat waren wellicht mijn grootste vijanden. Jaren later heb ik al veel bijgeleerd: spaghetti lust ik nu met echte spaghettisaus, ik lust al een paar soorten pizza (hawaï is mijn absolute favoriet), alleen lasagne is nog steeds een no-go. (teveel gesmolten kaas en warme tomaten)

Een pizzeria binnenlopen is dus intussen geen kwelling meer voor mij. Zeker niet bij Il Sorriso Della Nonna. Afgelopen vrijdag was de tweede keer dat we gingen eten: alweer een schot in de roos. Ik moet bekennen dat ik al voor de tweede keer pizza Hawaï heb gekozen: overheerlijk. Mijn tafelgenoten daarentegen durfde wel te experimenteren en ook hun gerechten waren allemaal top. Tip: hun specialiteit is ossobucco.

Bent u in de buurt van Damme en zoekt u een leuk restaurantje? Dan is Il Sorriso Della Nonna absoluut een aanrader! Mijn ouders en zus gingen het ook al eens uittesten en waren er ook heel positief over.

6 comments

  1. normaal gezien gaan we niet vlug een Italiaans restaurant opzoeken om iets te gaan eten.
    Maar ossobucco vind ik heerlijk. Misschien is het toch een bezoekje waard als we eens in de buurt zijn… 😉

    Like

  2. Leuke tip. Ik ken Brugge enkel van het winkelen op dagen dat het slecht weer is aan de zee. En ook van de té comerciële zaken en dure dingen. Deze tip ga ik zeker onthouden, het wordt ongetwijfeld nog wel eens slecht weer als ik aan de zee ben!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s