#Boostyourpositivity: Week 1

boostyourpositivity

Vol enthousiasme – maar telkens met een dagje vertraging – begon ik aan de actie #boostyourpositivity. Die spiegelselfie komt er nog aan, maar de foto van mezelf als zestienjarige moet ik helaas skippen. Onvindbaar, maar werkelijk onvindbaar! De eerste foto’s die ik terugvind, zijn een zevental jaar oud. Wellicht zullen mijn ouders wel nog wat afgrijselijke foto’s van mij in hun archief hebben zitten, maar ik zal ze jullie nu moeten onthouden.

Jullie voelen het al aan: heel erg vind ik dat niet.. Want ik droeg toen nog een bril (niet beledigend bedoeld voor mensen met bril, maar ik sta er gewoon echt niet mee…) en kon geen vrede nemen met mijn golvende haar. Ik vind mezelf veel leuker nu.

En om te bewijzen dat ik heus niet te beroerd ben om een foto van mezelf met jullie te delen, hierboven een foto die dateert van 2011. Toch ook al vier jaar geleden he!

P.s.: Ik deelde op Instagram mijn favoriete quote:

“Everything is going to be alright. Maybe not today but eventually”

Al blijft mijn allerfavorietste quote wellicht:

“Je leert op je tochten het meest in de bochten”

P.s.: Moesten mijn zus of ouders dit lezen: nee bedankt, jullie hoeven écht geen foto in te gaan scannen. Maar écht niet!

Advertenties

6 comments

 1. Ja ja, onvindbaar, waarom geloof ik dit niet? 😉 Nu maak je me nieuwsgierig, ha! Veel mensen vinden trouwens van zichzelf dat ze niet goed staan met een bril terwijl dit eigenlijk wel zo is, en afgaande op bovenstaande foto, ben je zeker een knappe vrouw, met of zonder bril 🙂

  Like

 2. Heb met nieuwjaar nog eens oude foto’s van mezelf gezien, ja ook toen ik 16 was, geen aanrader 🙂 maar wat ik me niet meer kan herinneren is hoe ik mij toen voelde,….hoe mijn leven er toen uitzag , mijn gedachtengang,…..allemaal blinde vlekken

  Like

 3. Foto’s van toen ik 16 was, zijn hier al even onvindbaar, simpelweg omdat ze niet bestaan. Pas toen er digitaal kon worden gefotografeerd, zijn er wél veel foto’s genomen.
  Wat er ook van zij: jij staat er alvast erg goed op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s