Falderie gaat sporten…misschien…

Vorig jaar ben ik in de val van de goede voornemens getrapt: ik zou gaan sporten. Echt. En veel. Vol goede moed begon ik eraan en nam ik meteen een jaarabonnement. Moet ik vertellen hoe het verder is gegaan? Rampzalig. De duurste grap ever. Intussen is het jaar bijna om en blijk ik nog geen 52 keer te zijn geweest. Het echte getal hou ik wijselijk voor mezelf. Maar het betekent in elk geval dat ik niet eens één keer per week ben gegaan. Hoe dat komt? Niet eens omdat ik het niet leuk vind. (écht leuk vind ik het natuurlijk ook niet…) Vooral omdat er altijd betere dingen te doen zijn. Interessantere dingen. En leukere dingen.

Uiteraard ben ik niet van plan een tweede jaar geld in het vergeetputje te smijten. Maar dankzij het werk mag ik een maand lang de Milon Circle proberen. Ideaal voor mensen als ik. Minstens twee keer per tien dagen 35 minuten gaan sporten. Dat zou ik toch moeten kunnen volhouden? Of niet? Toch eerst maar eens een maandje gratis proberen.

Advertenties

11 comments

 1. Er is ook een 5km hé. Je hoeft niet meteen mee te doen aan de 15km :-p Alhoewel, elke “echte” Bruggeling moet toch minstens éénmaal in zijn/haar leven de 15km gelopen hebben ;-))) En afgaan, dat doe je nooit hoor. Meedoen is veel belangrijker… Ik kom supporteren! Hup Falderie hup!

  Like

 2. Ik zou eerst de maand gratis proberen (ik heb de werkelijke kostprijs gezien).
  En ja, er zijn zoveel leukere dingen in ’t leven. Trouwens, als ik aan het kuisen ben dan denk ik aan mijn papa. Het sportief zijn (riiiiiight…) heb ik duidelijk van hem: ‘kuisen, dat is toch ook sporten? Je bent toch in beweging?’
  Bam!

  Like

 3. Het is overal hetzelfde hoor. Ik twijfel daarom al een paar maanden of k nu echt wel weer lid moet worden. Het is natuurlijk hartstikke goed voor mijn lijf, maar dan moet je natuurlijk wèl gaan.

  Like

 4. Ik heb altijd argwaan bij fitnesscentra. Alleen al die gigantische toestellen die er staan, ik kan mij heel moeilijk voorstellen dat je daar meer “fit” van wordt dan van joggen of regelmatig gewoon de fiets nemen. Ik vermoed dat je toch minstens drie keer in de week moet gaan om echt resultaat te zien en dan ga ik liever drie keer in de week van bij mij thuis uit gaan joggen, zo ben ik op een uurtje terug thuis en kost het mij niets 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s