Tip Antwerpen # 3: Den Artist

Den Artist

Antwerpenaren hoef ik dit instituut ongetwijfeld niet meer voor te stellen: Den Artist. Voor wie er echter nog nooit is geweest, is dit een leuke aanrader. Doorheen de jaren ben ik er vaak gaan eten. Deze week nog met de vriend, na de boekenbeurs met de collega’s, een aantal keer zijn we overheerlijk gaan brunchen voor de verjaardag van deze leuke madam,…

Den Artist is nooit hét hipste restaurant, hét meest culinaire,… Maar het is alles wat een restaurant voor mij moet zijn om vaak terug te gaan: altijd lekker eten, altijd een leuke sfeer, vriendelijk personeel,… Niet spotgoedkoop, maar zeker ook niet duur. Voor een écht speciale gelegenheid zal ik niet naar daar trekken. Maar hoe vaak in het jaar is er een speciale gelegenheid en hoe vaak wil je gewoon eens lekker gaan eten?! Benen onder tafel, lekker genieten en bijpraten met wat vrienden! Meer heeft een mens toch niet nodig om gelukkig te zijn?

7 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s