Onthoud de naam: Frank Mercelis

frank mercelis

Gisteren mocht ik nog eens genieten van een leuk Antwerps avondje. Eerst lekker gaan eten. Dan naar de cd voorstelling van het debuutalbum van Frank Mercelis. Onthoud de naam!

Herinnert u zich nog dat ik onlangs in een blogpost schreef over het nieuwe boek van Bart Van Loo? Het is via diezelfde Bart Van Loo dat ik Eddy et Les Vedettes leerde kennen. En daardoor dus ook Frank Mercelis, hun sympathieke zanger. In juli interviewde ik hem nog voor De Streekkrant over de toekomstige eerstgeborene. Dat interview leest u hier.

Het debuutalbum Laat het Gebeuren is er intussen. Gisteren zagen we een mooie videoclip en luisterden we voor het eerst naar enkele nummers. Prachtige muziek, een absolute aanrader voor wie van Nederlandstalige pop houdt. Graag spoor ik alle geïnteresseerden aan: haal de plaat zo snel mogelijk in huis!

8 comments

  1. Grappig dit te lezen …. ik ken Frank zijdelings via zijn eveneens zeer muzikale broers. Via hen volg ik zijn projecten al vele jaren. Best raar om hier over hem te lezen als een bijna BV.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s