Sunshine Blogger Award

Een tijdje terug nomineerde Carrie me voor de Sunshine Blogaward. Leuk en bedankt lieve Carrie!

Regel 1 Plaats het logo van de Sunshine award:

Sunshine blogaward

Regel 2 Link naar de blogger die jou genomineerd heeft – zie boven!

Regel 3 vraagt om de vermelding van zeven willekeurige feitjes over mijzelf. So here we go…

1. Falderie werd wel eens grinnikend mevrouw Antwerpen genoemd in het verleden. Ze was getrouwd met de stad en zou deze nooit van haar leven verlaten. Tot ze Mr. Brugge tegenkwam. Haar hart was verkocht en wat later liet ze de stad van haar leven achter. De vrienden en familie waren stomverbaasd.

2. Falderie is ongelofelijk onhandig. Zélfs als er niets in haar weg staat, struikelt ze er toch nog over. Dat leverde hier al hilarische taferelen op. Of kent u nog iemand die per ongeluk haar hoofd tussen de keukenkast stopt?!

3. Falderie wilde als klein meisje schrijfster worden. Dat werd ze niet, maar ze ging wel journalistiek studeren.

4. Falderie lustte vroeger quasi niets. Zélfs geen spaghetti, pizza of lasagne. Met de studievrienden at ze spaghetti met mayonaise. (Kan het walgelijker?) Intussen eet ze wel gewone spaghettisaus én sommige pizza’s. Maar lasagne blijft te moeilijk: teveel kaas en teveel tomaten weet u wel…

5. Falderie droomde er vroeger van om in Parijs te studeren, te werken en te wonen. Als een echte parisienne. Maar daarvoor is haar Frans te slecht en haar stijlgevoel te klein.

6. Falderie heeft een zwaak voor Nederlandstalige muziek. Yasmine was haar grote favoriet. Nee, is haar grote favoriet. Maar ook Günther Neefs en consoorten gaan er vlotjes binnen.

7. Falderie was en is nog altijd schijnbaar de koele kikker. Maar achter dat stoere, flinke meisje gaat er een gevoelig zieltje schuil.

De laatste regel houdt in dat ik twaalf andere bloggers moet nomineren. Ik vermoed dat velen onder jullie de tag intussen al hebben zien passeren. Dus ik ga deze laatste regel stout aan mijn laars lappen. Maar voel je gerust aangesproken om hem ook eens in te vullen!

5 comments

  1. O leuk, ik moet je meer lezen! Heb nu aangevinkt dat ik een mail ontvang telkens je en stukje schrijft, altijd handig, de mails worden altijd het eerst gelezen! En de tag heb ik ook al gehad, al twee keer eigenlijk. De tweede keer heb ik hem niet ingevuld! Lekker stout geweest!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s