Flavie geeft Liebster Award aan Falderie!

liesbster_award_

Flavie nomineerde me voor de Liebster Award, een award om beginnende bloggers met een leuke blog even in de kijker te zetten. Bedankt he!

De vraagjes die beantwoord moeten worden:

1) Wat is je favoriete seizoen en waarom? De herfst. Omwille van de wisselvalligheid. Zon of koud, regen of droog: het kan allemaal. Ik hou van de herfstbladeren die beginnen vallen en van de avond die vroeg valt.
2) Wat is het meest leuke cadeautje dat je ooit kreeg? Ik kan me niet meteen iets voor de geest halen dat zo memorabel was dat het als leukste cadeau kan worden genomineerd. Ik heb al veel leuke cadeautjes gekregen. Het grappigste deze kerst waren ongetwijfeld de sokken die ik kreeg. Daar hangt een heel verhaal aan vast, wat hier ongetwijfeld nog wel eens aan bod zal komen.
3) Wat lust je echt niet? Bier. Omdat het te bitter is. Ik hou van lekkere wijn en cava, en meer nog van Aperol Spritz! Ook alle gerechten met gesmolten kaas en warme tomaten blijven moeilijk. (Al heb ik intussen wel spagettisaus leren eten. Maar zonder kaas erop!)
4) Een actieve of luie vakantie? Als ik echt moet kiezen, ga ik voor de actieve vakantie. Maar in een geslaagde vakantie zitten ook altijd enkele luierdagjes…
5) Hoe ziet je ideale dagje verlof eruit? Langzaam wakker worden, uitgebreid ontbijten, en erop uit trekken met de vriend of op stap met vrienden. ’s Avonds lekker aperitieven en een hapje gaan eten. Maar vooral: niets moeten doen.
6) Wat is jouw favoriete film aller tijden? Beetje genant, maar ik heb Music and Lyrics met Hugh Grant en Drew Barrymore al zeker vijftien keer gezien. Het is een flauwe, romantische meisjesfilm maar ik blijf ervan genieten. Als ik me rot voel, is deze film de gemakkelijkste manier om me weer te doen lachen.
7) Wat is je favoriete huisdier? Ik moet bekennen dat ik niet zo’n dierenvriend ben. Liever geen huisdier dus, maar als het echt moet wil ik wel een babykatje dat eeuwig klein blijft. Hoe kleiner ze zijn, des te schattiger!
8) Wat is je lievelingskleur? Blauw. Of rood. Of Zwart (al is dat geen kleur zeker?!)
9) Welke vakantiebestemming is jou het meest bijgebleven en waarom? Een van de leukste plekjes op Aarde zal voor mij altijd Parijs zijn. Ik hou van de stad, de sfeer, de mensen, de taal.
10) Wat is jouw favoriete plekje in huis? Onze zetel in de living, voor de houtkachel. Heerlijk in de winter!
11) Wat zijn je plannen voor vandaag of wat heb je vandaag gedaan? Lekker uitgeslapen. Vervolgens vrienden op bezoek gehad en daarna naar de familie van de vriend. Dadelijk iets te eten maken en dan kijken naar de laatste aflevering – snik – van The Blacklist.

Moeilijk voor mij om beginnende bloggers te nomineren, aangezien ik nog zo beginnend ben dat ik er weinig zicht op heb hoelang iedereen al bezig is… Maar iedereen die zich geroepen voelt: neem aub bovenstaande vraagjes over!

4 comments

  1. oh nee, je antwoord op vraag 3 doet me als bierliefhebber écht wel pijn hoor! Je moet weten dat er voor ieders smaak wel een biertje voorhanden is, Valerie. Niet alle bieren zijn bitter hoor. Er zijn ook hele lekkere zoetere varianten, die gebrouwen werden met écht fruit. Een zoveel beter alternatief dan die chemisch samengestelde zoete aperitiefdrankjes…

    Plezant om je (andere) antwoorden te lezen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s